≫ 

Marijinu ukletu kuću opsedali su duhovi, policajci su upali u nju... začuo se jeziv vrisak i poleteli su noževi (VIDEO)

"Srećom nosio sam pancir, pa nisam teže povređen. To je bila scena kao u horor filmovima, neobjašnjiva u stvarnom životu"

  • 5

Policija u Čileu došla je po prijavi ukućana da ih "uznemiravaju" natprirodne sile. Jednog policajca je napao nož koji je iskočio niotkuda. Pozvali su sveštenika, ali ni on nije mogao da pomogne.

Ovo je ceo svet čekao: Konačno otkrivena misterija Bermudskog trougla?!

Ljudi u svetu često prijavljuju paranormalne aktivnosti, ali retko se dogodi da to i službeno potvrdi policija.

Grupa policajaca je 26. februara pozvana da dođe da istraži šta se događa u kući u Puerto Montu. Ukućani su nazvali dežurne službe i rekli da ih terorišu natprirodne sile.

(Na 2:37 se vidi kako predmet leti prema prozoru)

Policija je u kući zatekla nekoliko razbijenih prozora i delimično izgoreo dušek u dvorištu. Ukućani su bili izvan kuće i rekli su policajcima da se u kući događaju paranormalne aktivnosti. Policajci im nisu isprva verovali, ali su promenili mišljenje nakon što su ušli u kuću.

Policajac Boris Olavaria Gonzales rekao je novinarima da je na njih pao komad maltera dok su ispitivali ukućane. Pregledali su tavan i zaključili da je prazan. Tada je policajac viknuo "demonu" da izađe. Nije dobio odgovor pa je krenuo napolje, ali ga je na vratima napao nož koji je iskočio niotkuda.

(Vitrina koja se iznenada ruši)

- To je bilo jako neverovatno. Srećom nosio sam pancir, pa nisam teže povređen. To je bila scena kao u horor filmovima, neobjašnjiva u stvarnom životu - rekao je Gonzales.

Ukućani su policiji prijavili i levitaciju predmeta i da su se neki predmeti zapalili bez razloga. Policija je kasnije videla dim u kući, iako u njoj nije bilo nikoga.

Marija Ura, jedna od ukućana, rekla je novinarima da ih nedeljama budne drže spontani požari. Rekla je da su paranormalne aktivnosti počele 8. februara, ali da je stanje postalo nepodnošljivo dve noći pre nego što su odlučili da pozovu policiju.

(Izjava policije o uništenom pokućstvu)

Budući da policija nije mogla da pomogne nesrećnim ljudima i logično objasni situaciju koja se događa u kući, pozvali su sveštenika, ali ni on nije uspeo da pomogne.

Porodica se preselila u prihvatilište dok se za njihovu situaciju ne nađe rešenje, piše Oditi Central.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleks

    1. mart 2017 | 15:51

    Ma ti čileanski duhovi i trice! Da se njima pojavi naš čuveni vampir Savo Savanović, bilo bi " pune gaće"!

  • 555 333

    1. mart 2017 | 14:39

    А погледајте шта се дешава на 2:40 где се у просторији појављује и пролази некакав облик?

  • Boki 13 i prijatelji

    1. mart 2017 | 14:22

    E ovako po meni to se moze objasniti to su demoni bolje pozovite pravoslavnog svestenika da vam pokropi kucu svetom vodicom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA