≫ 

Imate još 7 dana da se prijavite za posao iz snova: Plata veća od 9.000 evra, a treba samo da putujete i živite luksuzno!

Da biste dobili ovaj posao, morate da volite društvene mreže, da ste komunikativni i da ste odrasla osoba sa validnim pasošem

  • 5

Kompanija Treća kuća objavila je na Fejsbuku da prima prijave za ono što zovu "najboljim poslom na svetu". Koga budu zaposlili primaće platu od 9.250 evra mesečno, a posao će mu biti da putuje po svetu i da odseda u luksuznim domovima.

Prodali su sve i napravili kuću na točkovima od 12 kvadrata. Obilaze svet i žive prelepo, kad uđete u njihov dom - zanemite (VIDEO)

Posao traje samo tri meseca, a za to vreme ćete moći da odsednete u oko 12 vila kompanije "Treća kuća" koje vrede nekoliko miliona dolara.

Ko dobije ovaj posao moćiće da povede i pratioca sa sobom, ali kompanija neće platiti njegove troškove, prenosi Kosmopoliten.

Da biste dobili ovaj posao morate da volite društvene mreže, da ste komunikativni i da ste odrasla osoba sa validnim pasošem.

Rok za prijavu je 30. mart. Neka šanse idu u vašu korist.

Pogledajte detaljnije oglas OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA