TINEJDŽER MATORKI NAPRAVIO DETE: 43-godišnja Hrvatica i maloletnik (14) postali roditelji! (FOTO)

Hrvatica Renata Juras, koja je šokirala javnost svojom vezom sa maloletnim Ervinom, dobila je ćerku, koju su srećni roditelji nazvali Noemi

  • 21

43-godišnja Hrvatica Renata Juras je devojčicu sa 14-godišnjim dečakom rodila u subotu, nešto pre ponoći. "Dečak" Ervin je rekao da je porođaj prošao dobro.

- Bio sam na porođaju. U trenutku kada se naša ćerka rodila toliko su me preplavila osećanja da sam zaplakao. Dali su mi i da prerežem pupčanu vrpcu, to je bilo predivno -r ekao je mladi otac za OE24.

Ervin, koji je imao samo 14 godina kada je stupio u vezu sa Renatom, kaže da je super osećaj biti otac.

- Drago mi je da Renata ima toliko iskustva s decom, jer sam ja još malo nesiguran u tome kako se ponašati s bebama, ali već danas ću joj prvi put promotati pelenu – kaže on.

Njegova verenica ima dvoje punoletne dece iz predhodnog braka.

U autobiografskoj knjizi "41 i 14 - moja nemoguća ljubav sa tinejdžerom" Renata Juras je opisala neobičnu ljubav između starije žene i tinejdžera.

Priča koja je podelila javnost počela je kada se autorka romana preselila u Austriju, gde je počela da radi kao trener podmlatka u jednom rukometnom klubu. Tu je upoznala Ervina Unterlehnera koji je tada imao samo 13 godina.

(Izvor: Trojka.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA