≫ 

Mama i tata gledali u ultrazvuk i nisu mogli da veruju: Njihove bliznakinje su se poljubile, to je njihova prva zajednička fotka (FOTO) (VIDEO)

"Elizabeta je svojoj sestrici Kali dala poljubac u obraz"

  • 0

Bračni par Gil iz Pensilvanije doživeo je prizor svojih života kada su na ultrazvučnom pregledu gospođe Gil videli svoje bliznakinje kako se zagrljene ljube.

7 stvari koje vam niko neće reći kada dobijete bebu - a MORATE da ih znate

Karisa Gil koja je u 25 nedelji trudnoće sa blizancima čiji je otac momak Rendi, bila je kod doktora prošle nedelje i imala šta da vidi.

Budući roditelji su bili oduševljeni i iznenađeni onim što su videli, budući da su se njihove ćerkice Elizabeta i Kali bukvalno ljubile u obraz.

Објава коју дели Fetal Vision (@fetalvision) дана

- Elizabeta je svojoj sestrici Kali dala poljubac u obraz. Nadam se da će uvek biti ovako bliske. Divno je sačuvati svaki momenat trudnoće, jer su to jedinstveni trenuci - rekla je Karisa.

Fotografija njihovih beba postala je ubrzo viralna nakon što su je na svoj Instagram profil stavili ljudi iz "Fetal Vision" klinike, gde ova mlada trudnica održava trudnoću, piše Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA