DOSADILA SAMA SEBI: Žena prodaje dušu na iBeju! (VIDEO)

Spisateljica Lori M. iz Albukerkija, koja se probudila iz kome sa ozbiljnim posledicama, "smučila se sama sebi" a kako bi promenila to stanje, odlučila je da "zameni" dušu za 2000 dolara

  • 0

Spisateljica iz Albukerkija, pokušala je da proda svoju dušu na aukcijskom sajtu iBej, i to za 2000 dolara! Naime, Lori M. doživela je tešku saobraćajnu nesreću 2007. godine, nakon koje je tri nedelje bila u komi.

Kako kaže, njeno buđenje iz kome je bilo gore iskustvo nego sama nesreća, jer je Lori nakon buđenja doživela moždani udar. Takođe, posledice nesreće su bile slomljen kuk i kolaps pluća.

- Jako mi je bilo loše, nisam se osećala dobro u svom telu kad sam se probudila. Muka mi je više od same sebe, na ivici živaca sam - rekla je vidno depresivna Lori posle višegodišnjih terapija.

Misleći da će promeniti samu sebe ovom prodajom, Lori je okačila bizarnu ponudu na iBej i istakla da na ovaj način pruža priliku kupcu da sačuva njenu dušu, jer je ona više ne želi. Sa aukcijskog sajta su poručili kako im ovakve ponude nisu strane, te istakli kako za prodaju delova tela imaju pravila.

- Ne dozvoljavamo prodaju delova tela na sajtu. Jedino što je dozvoljeno, jeste prodaja skalpa, lobanje ili skeleta, koji se prodaju isključivo za medicinska istraživanja - piše u saopštenju Ibeja. O prodaji duše aukcijski sajt ne postavlja uslove.

Pogledajte izveštaj o ovoj neobičnoj ponudi:

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA