Želite besplatan smeštaj u Engleskoj? Ne treba vam ni dinar, ali je potrebno da imate "otvoren um"

Pored polovine kreveta ponudio joj je da se druže odlazeći u pabove i pušeći travu uz svakodnevni seks

  • 0

Davanje besplatnog smeštaja u zamenu za povremeni seks postao je trend u Engleskoj, barem kako saznaje britanski Sun. Naime, njihova novinarka je naišla u jednom oglasu na potencijalnog stanodavca koji joj je ponudio opciju "prijatelja s povlasticama", a ponuda je uključivala da dele jedan krevet.

ŽELITE STAN ZA DŽABE U BG? Čistite u donjem vešu i rešili ste problem!

Potencijalni stanodavac nije znao ko je zainteresovana ženska osoba, pa joj je podrobno objasnio da je razveden i da radi za jednu telekomunikacionu firmu. Pored polovine kreveta ponudio joj je da se druže odlazeći u pabove i pušeći travu uz svakodnevni seks.

Ovo je nagnalo novinare drugih redakcija da ozbijnije istraže oglase koje postavljaju muškarci na kontroverznoj web stranici Craigslist. Došli su do neverovatnog otkrića da svi oni traže žene koje će besplatno živeti s njima u zamenu za seksualne usluge.

Što je najgore, muškarci iz oglasa se fokusiraju na ranjive žene u lošoj finansijskoj situaciji, koje usled životne nemaštinenemaju mnogo izbora.

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

Predstavljajući se kao 22-godišnjakinja, novinarka je na stranicu postavila oglas sledećeg sadržaja:

- Pozdrav, 22-godišnja žena traži slobodnu sobu u Londonu. Samo za kratak period, jer se nadam da ću "stati na svoje noge" kroz mesec ili dva. Molim pomozite ako možete da delite sobu sa devojkom kojoj je potrebna pomoć.

Na oglas joj je, među ostalima, odgovorio i 52-godišnji otac dvoje dece, vrlo jasan u svojim željama i stavovima. Na njeno pitanje što zapravo traži u zamenu za besplatan smeštaj, kratko je odgovorio:

- Seks. Kasnije možeš da sdpavaš u drugoj sobi, ali stvarno bi mi se dopalo da ostaneš sa mnom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Kad se našla sa muškarcem za koga s eispostavilo da je IT stručnjak, bioje obučen u Ralf Loren odelo, ljubičastu košulju i imao je zlatni sat na ruci. Nakon satsanka, ubrzo joj je poslao poruku:

- Ćao Hvala ti što smo se našli. Ja definitivno pristajem na dogovor ako si za – napisao je muškarac i dodao - Kad bi bila u mom krevetu svake noći, to bi bilo savršeno.

On je samo jedan od 62-ice koji su se javili na oglas u roku od 24 sata koliko je oglas bio aktivan.

Inače, Craigslist je internetska stranica s klasifikovanim oglasima u Americi koja obuhvata oko 57.000 lokacija širom sveta.

Čak trećina prihoda kontroverzne stranice ostvarena je zbog oglasa seksualnog konteksta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA