Napaljena učiteljica izvodila striptiz, pa imala seks sa dvojicom učenika: Kad joj nije bilo dosta, odmah bi uskočila sa njima u TROJKU (FOTO)

Heder Li Robertson je uhapšena u subotu i optužena je za nedozvoljeni seksualni odnos između profesora i učenika

  • 10

Heder Li Robertson (38), učiteljica iz Teksasa, uhapšena je zato što je imala seks sa četvoricom srednjoškolaca. Pohotna nastavnica je čak imala i trojku sa dvojicom učenika koji su bili njene žrtve.

Podivljala profesorka Valerija imala seks sa učenikom 6 puta! Vodila ga kući, davala mu drogu i alkohol, pa bi otpočele orgije!

Robertsonova je uhapšena u subotu i optužena je za nedozvoljeni seksualni odnos između profesora i učenikapiše "Daily Mail".

Policija je počela da istražuje Heder nakon anonimne dojave da je imala seks sa svojim učenicima.

Jedan od učenika koji je imao seks sa profesorkom rekao je policiji da su u početku međusobno razmenjivali eksplicitne fotografije na društvenoj mreži Snapchat, a da ga je ona tokom prolećnog raspusta pozvala kod nje na seks. On ju je pitao da li može da dođe sa svojim drugom, a Heder se složila.

Kada su đaci stigli kod svoje profesorke u stan, zatekli su je kako leži na krevetu  i puši cigaretu, a nakon nekoliko minuta priče, pozvala ih je u spavaću sobu gde je počela da izvodi striptiz, a potom je imala trojku sa njima. Još dvojica učenika su potom priznala da su imala seks sa Robertsonovom nekoliko puta.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Jedan od njih je rekao kako se iskradao iz kuće da bi bio sa pohotnom profesorkom, a da ga je ona uvek čekala ispred kuće i vozila do njenog stana.

Robertsonova, koja ima dve ćerke, priznala je da je imala seks sa jednim učenikom četiri puta.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ona je istakla da je u poslednje vreme počela puno da pije i da se ne seća svakog seksa koji je imala, kao i da učenike nije terala da stavljaju kondome s obzirom na to da više ne može da ostane u drugom stanju.

Robertsonova je dala otkaz na mesto vaspitačice u vrtiću u kojem je radila. Ukoliko se dokaže da je kriva po svim tačkama optužnica, ona bi mogla da završi u zatvoru na 20 godina.

Foto: Lukfin Police Department Foto: Lukfin Police Department

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јован

    27. april 2017 | 23:42

    Како ми нисмо имали овакве учитељице!

  • Ragnar

    27. april 2017 | 23:32

    Al se kecaju u ameriku nastavnice

  • Laza

    27. april 2017 | 23:32

    U Srbiji bi dobila uslov a 20 god kod nas za ubistvo retko daju a tek za seks ne bi je n8 videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA