≫ 

Muž je prevario, a ona mu se osvetila na najokrutniji način: Pojela je njegovo blago

Doktori iz bolice u Bukaramangi su uspeli da spasu 5.700 dolara nakon ćišćenja i sušenja novčanica koje su prethodno izvadili iz Sandrine utrobe

  • 8

Kolumbijka Sandra Milena Almedija je saznala da je muž vara i odlučila da proguta svežnje novčanica u iznosu od 7.000 dolara, koje je štedela sa suprugom kako bi otišli na letovanje.

Ušao je u sobu i video ženu kako gužva čaršafe sa drugim: Onda se dogodilo nešto što nikada niko ne bi pretpostavio! (VIDEO)

Novac je prvo bio sakriven u kući, međutim nakon saznanja o prevari, Sandra je odlučila da sakrije pare u sebi i da ih upotrebi kasnije kako bi otišla od nevernog supruga.

Sledećeg dana, dobila je nesnosne bolove u stomaku i odmah je odjurila u bolnicu, gde lekarima nije rekla šta je uradila prethodni dan. Rendgen snimci su pokazali na desetine neidnetifikovanih objekata u njenom stomaku i doktori su je hitno odveli na operaciju kako bi to izvadili i ustanovili šta je.

Doktori iz bolice u Bukaramangi su uspeli da spasu 5.700 dolara nakon ćišćenja i sušenja novčanica koje su prethodno izvadili iz Sandrine utrobe, dok su ostale uništene od stomačnih tečnosti.

Huan Pablo Serano, šef tamošnje hirurgije, je izjavio da je nakon snimaka mislio da je Sandra "mula za drogu" jer je veličina "objekata" odgovarala uobičajenoj veličini kesica sa drogama koje se sakrivaju unutar ljudi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Džaba se trtite

    5. maj 2017 | 23:43

    Pa vi recite da nismo od majmuna nastali

  • Amburator

    6. maj 2017 | 11:00

    I moja žena jede pare , ali bez medicinskih problema, i to joj jako dobro ide već godinama.

  • Kosovka

    6. maj 2017 | 06:54

    Leleee zeno .Novac svako pipa pun je bakterija .bljak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA