≫ 

Legao je na plavušu i imali su žestok seks na plaži usred bela dana, a sada oboje mogu zbog toga u zatvor! (VIDEO)

Ovaj događaj je izazvao bes javnosti, jer se dogodio samo dan nakon što je par ruskih turista uhapšen i kažnjen zbog iste stvari

  • 4
Printskrin: The Sun/Viral Press Printskrin: The Sun/Viral Press

Par turista je izazvao bes prolaznika jer su imali seks na plaži usred bela dana. Vinai Jitmung je snimio muškarca bez majice i jednu plavušu na Koh Samui ostrvu. Žena i muškarac su zamenjivali nežnosti pored puta, a muškarac je na kraju legao na svoju lepšu polovinu.

Nisu mogli da se strpe do hotela, pa su započeli žestok seks u gradskom prevozu! Vozač sve snimio (VIDEO)

Šokirani učesnici u saobraćaju videvši ovu scenu okretali su glavu u suprotnom pravcu, a na kraju je pored para seo i jedan pas lutalica.

Ovaj događaj je izazvao bes javnosti, jer se dogodio samo dan nakon što je par ruskih turista uhapšen i kažnjen zbog iste stvari.

Sada i ovom paru preti hapšenje kada ih identifikuje tajlandska policija.

- Ovo je odvratno. Svako može da ih vidi i oni ne pokušavaju to da sakriju. To je strano smeće - rekao je Vinai Jutmung, tvorac snimka.

Ljudi koji su videli ovaj snimak na internetu zahtevaju da se ovaj par uhapsi, prenosi San.

- Treba da budu uhapšeni i da se izvine jer su uvredili našu kulturu - glasi jedan od komentara.

Ruski par koji je već uhapšen nakon što su uhvaćeni bez odeće kako pokušavaju da imaju seks, kažnjen je sa 25 evra. Oni su demantovali da su pokušali da imaju seks, već su istakli da su ga samo simulirali uz muziku iz automobila.

Kasnije su im ušli u trag i optuženi su za javnu nepristojnost, prenosi San. Portparol policije Ko Samui, kaže da su upoznati sa snimkom ali da još uvek nisu pronašli muškarca i ženu sa snimka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA