≫ 

Mračna istina iza Melanijinog potpisa: Sada je svima jasno da ona nije žena kojom se predstavljala! (FOTO)

Šejla Kurtz, analitičarka rukopisa, kaže za Yahoo da je sličnost zaista neverovatna, da je potpis stilizovan što pokazuje da ga je Melanija dobro uvežbala

  • 9

Odnos Melanije i Donalda Trampa je u samoj žiži interesovanja čitavog sveta još od početka kampanje za američke predsedničke izbore. Nakon Trampove inauguracije dosta se pričalo o tome da novi predsednik baš i ne poštuje svoju ženu, a u prilog toj tezi svedoče i brojni snimci koji su izvesno vreme kružili u javnosti. Mnogi govore da je Melanije žena u zlatnom kavezu i da nije srećna, ali i da nema snage da se suprotstavi suprugu, jer nema svoje ja. U skladu sa tom bizarnom teorijom sada se pojavio i novi "dokaz", a tiče se njenog potpisa za koji mnogi kažu da podseća na potpis njenog supruga.

Melanija je sijala kao zlato u žutoj svili, a svi su uhvatili osmeh premijera Australije koji nije mogao da skine pogled sa nje (FOTO)

To je otkriveno kada je Pamela Anderson na Tviteru objavila pismo koje joj je poslala prva dama SAD. Analizirajući njen potpis grafolozi su otkrili nešto uznemirujuće.

Stručnjaci smatraju da Melanija pokušava da kopira svog supruga. Pitanje koje se nameće je da li to radi sopstvenom voljom kao imitator, ili je ipak do te mere uz svog zastrašujućeg muža izgubila deo identiteta?

Šejla Kurtz, analitičarka rukopisa, kaže za Yahoo da je sličnost zaista neverovatna, da je potpis stilizovan što pokazuje da ga je Melanija dobro uvežbala.

Ona je takođe istakla da je nije normalno da potpisi muže i žene toliko liče. Dodala je da je Melanijin potpis veoma nerazumljiv, a da to obično znači da ta osoba ne želi da pročitate ono što je napisala.

Foto: Guliver/Olivier Douliery-Pool/Getty Images Foto: Guliver/Olivier Douliery-Pool/Getty Images

Sa druge strane je naglasila da na osnovu potpisa može da zaključi da je prva dama veoma oštroumna i da brzo prikuplja informacije.

Stručnjaci su ranije istakli da se na osnovu Trampovog rukopisa može zaključiti da je on osoba puna samopouzdanja, kao i to da je veoma narcisoidan i egocentričan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Joj

    12. maj 2017 | 15:24

    Ma ni pod prozor ne mogu da joj pljunu. Žena je lavica. Prezgodna i harizmatična.

  • Dori

    12. maj 2017 | 13:22

    Dok se svet bavi Melanijinim potpisima i sta sve ne kojim glupostima ....Melanija uziva u zlatnom kavezu ne razmislja o placanju raznih dazbina ,kako da skoluje decu itd..da ne nabrajam obaveze

  • Irena

    12. maj 2017 | 18:17

    Melanija je prelepa, ocigledno i oametna. Besposleni mogu samo da joj zavide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA