≫ 

Paklena vožnja: Bajker jurcao preko 200 na sat, povređena devojka (16) bila u komi dve nedelje (VIDEO)

Na snimku se vide bajkeri kako se kreću na jednom točku u susret vozilima koja dolaze iz drugog pravca i kako u punoj brzini pretiču preko pune bele linije

  • 2

Nesmotreni bajker koji je vozio i ubrzavao na prometnom putu do 281 kilometara na sat zatvoren je zbog izazivanja udesa u kome je šesnaetogodišnjakinja doživela povrede sa trajnim posledicama.

Bajkeri su hteli da se obračunaju sa njim, a onda je iz džipa izašla GRDOSIJA (VIDEO)

JURCALI GRADOM 200 NA SAT! Bajker je vozio agresivno i pretio vozaču automobila! A onda mu se ovaj ŽESTOKO OSVETIO! (VIDEO)

Adam Vajld (29) jedan je u grupi od sedam motociklista koji su putovali iz Sautemptona u Hempširu do Vejmuta u Dorsteu u maju prošle godine kada je izazvao sudar u kome je povređen on i još troje, piše dailymail.co.uk.

Daniel Linkoln (21) i Nima Biniaz (19) su takođe optuženi zbog opasne vožnje jer se vide na snimku kamere koju je nosila grupa. Linkolnov snimak prikazuje Vajlda i Biniaza kako usporavaju pre nego što ponovo ubrazavaju.

Može se videti kako se kreću na jednom točku u susret vozilima koja dolaze iz drugog pravca i kako u punoj brzini pretiču preko pune bele linije. U jednom trenutku par se zamalo sudario sa drugim parom.

Minut pre nego što se sudario Vajld, čuje kako njegova devojka na motoru dobacuje: "Ne ohrabruj ga. Umreću!"

Džordžina Sevil je nakon užasne nesreće bila dve nedelje u komi i dobila višestruke prelome kostiju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA