Sve žene lude za najseksi premijerom na svetu, a čim su ga videle sa preslatkim sinom, odmah su poželele da se udaju za njega! (FOTO)

Na njegovom Fejsbuku su osvanule fotografije na kojma se igra sa svojim sinom uz natpis: " Imao sam društvo u kancelariji danas"

  • 3

Kanadski premijer Džastin Trudo (45), osvojio je srca žena širom sveta, a među kojima su i brojne poznate dame od vojvotkinje od Kembridža pa sve do Ivanke Tramp. Sada je uzburkao društvene mreže kada su procurele fotografije na kojima je prikazan u ulozi pažljivog i dobrog oca.

Za mnoge je on najseksi premijer na svetu, a kad vidite ko je njegova žena, otkrićete još jedan razlog zašto je šmeker (FOTO)

On je naime uslikan u društvu svog sina Hadrijena koji mu je prošle nedelje došao u posetu dok je premijer boravio u kancelariji.

Na njegovom Fejsbuku su osvanule fotografije na kojma se igra sa svojim sinom uz natpis: " Imao sam društvo u kancelariji danas".

Njegovi fanovi su bili oduševljeni, a nisu propustili da prokomentarišu i činjenicu koliko maleni Hadrijen liči na svog oca, prenosi Dejli Mejl. Neki od komentara su upućivali na neverovatnu sličnost sa Kenedijem.

Kao najslađa fotografija izdvojila se ona na kojoj Hadrijen maše okupljenima na sastanku, ali ništa manje nije zanimljiva ni ona na kojoj njih dvojica igraju žmurke.

Džastin Trudo je u braku sa Sofi, a par ima troje dece. Oboje su odrasli u bogatim porodicama u Montrealu, a Sofi je išla u školu sa Džastinovim bratom.

Ona je medijima ispričala da je od početka imala "čudan osećaj" da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    15. maj 2017 | 17:02

    Bas lepo i opusteno! Tako bi u stvari trebala da izgleda politika i sve ostalo! Radis i uzivas!!!

  • Тутор

    15. maj 2017 | 22:48

    Па њега је наводно Фидел Кастро правио, није ни чудо.

  • Luna

    17. maj 2017 | 08:36

    Jake dame!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA