1

Melanija kreće sa Trampom na prvo predsedničko putovanje i svi se pitaju da li će svratiti u balkansku otadžbinu

Prva stanica biće Saudijska Arabija, zatim Izrael, Rim, Brisel i Sicilija... a zatim...

Donald Melanija Tramp
Foto: Guliver/ Joe Raedle/Getty Images

Melanija Tramp objavila je u utorak da će se pridružiti svom suprugu, predsedniku Amerike Donaldu Trampu na njegovom prvom zvaničnom inostranom predsedničkom putovanju.

LJUBAV CVETA: Donald Tramp poljubio Melaniju pred masom ljudi u Beloj kući (FOTO) (VIDEO)

Prva dama i predsednik danas poleću na svoje osmodnevno putovanje, a prva stanica biće Saudijska Arabija, zatim Izrael, Rim, Brisel i Sicilija. Putovanje uključuje i audijenciju kod Pape Franje u Vatikanu.

– Vrlo sam uzbuđena oko dolazećeg putovanja. Ovo neće biti samo prilika da podržim svog supruga dok obavlja važne državne poslove, već se radujem što ću imati prilike da razgovaram sa ženama i decom širom sveta – rekla je Prva dama u svom saopštenju.

Iako će sa svojim suprugom bili svakoga dana, Melanija će takođe učestvovati samostalno u njenim događajima poput sastanka supruga pripadnika NATO i G-7 samita. Takođe će se obratiti i američkom vojnom personalu i njihovim porodicama u Italiji.

Međutim, mnogi su u komentarima na njenu najnoviju objavu spomenuli i njen dolazak u Sloveniju i na Balkan uopšte, ali još nema zvanične potvrde o tim planovima. “Svojatanje” Melanije u Slovenije nije novo, jer su je mnogi već koristili u komercijalne svrhe, pa je nekima od njih zapretila i tužbom.

Podsetimo, Melanija je prošlog petka bila domaćin prijema povodom Dana majki, kada je sijala zajedno sa svojim suprugom koji ju je najavio.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Američki predsednik, Donald Tramp, Melanija Tramp, Prva dama, Putovanje
Popularni komentari
  • S
    Sreten

    Neki su razočarani. Mislili su da će doći do razvoda

foto dana