16

Za njega kažu da je najsrećniji čovek na svetu jer ŽIVI U TROJCI: Ima dve devojke i sa svakom decu, a njih troje spavaju zajedno! (FOTO)

Ova trojka će svoju decu odgajati u poligamnoj zajednici

Adam Lajons (36) iz istočnog Londona živi sa dvoje dve devojke i za Independent otkriva da uskoro treba da postane otac po drugi put, te da je ova čudna zajednica odlučila da svoju decu odgaja u trojnoj vezi.

Princeza se odrekla titule i carskog života zbog holivudske ljubavi: Neće više da živi u luksuzu jer se udaje za “princa plaže” (FOTO)

Pre dve godine, Adam je proglašen i najsrećnijim čovekom na svetu zbog svoje skladne zajednice sa Bruk Šed i Džejn Šalakovom. Ali za njih, njihov stil života je sasvim normalan.

Објава коју дели Adam Lyons (@thedatingcoach) дана

Ovaj par sada živi u Ostinu u Teksasu i već imaju sina Dantea (2) koji je biološko dete Adama i Bruk, ali pošto je Džejn trudna, uskoro će postati roditelji i po drugi put. Ova zajednica smatra da je upravo trojna veza budućnost roditeljstva.

@brookfast је поделио/ла објаву дана

– Mi mislimo da je ovakva veza super jer je mnogo lakše u troje organizovati sve dnevne obaveze. Dosta naših prijatelja je u “normalnim” vezama, ali vidimo koliko se muče i pod kakvim su stresom – kaže Adam.

Kada su prvi put izašli u javnost ova zajednica je pretrpela mnoge kritike društva, ali posle pet godina uspešne veze uspešno su uspeli da ubede okolinu da žive u sasvim srećnim i skladnim odnosima.

Ovaj trio spava u velikom bračnom krevetu za troje i veruju da će sa svakim novim članom njihova porodica biti kompletnija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Britanac, devojke, Ostin, Poligamija, trojka
Popularni komentari
 • s
  samo iskreno

  Neka hvala! Meni je i sa jednom pa nekad mi dođje da poludim a kamoli dve

 • S
  SRLE

  E ovaj je pravi;-);-);-)

 • U
  Urs Zimmermann011

  Trojkasi

foto dana