≫ 

Nije mogao da hoda, ni da ide u WC, zbog tumora od 60 kg na testisima! Lekari se 8 sati borili sa gromadom, ali kraj je ipak tragičan (VIDEO)

Kada su mu uklonili tumor strpali su ga u kesu koju su potom stavili na vagu kako bi ga izmerili

  • 0

Jedan muškarac je išao na operaciju tumora od 60 kg koji mu se nalazio na testisima. Situacija nije bila nimalo naivna, jer je tumor narastao i stvarao mu je probleme prilikom svakodnevnog života.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Dečak (3) ima ogroman tumor na oku: Roditelji ga lečili i crnom magijom, a sada mu je ostalo nekoliko nedelja!

Mecinske sestre su Veslija Vorena pripremile za operaciju, a glavni hirurg je stigao oko 9 časova.

Operacija je bila komplikovana i trajala je punih osam sati, a veliki broj lekara se potrudio da svoj posao obavi što je bolje moguće i da pacijentu osiguraju bolji i normalniji život.

Kada su mu uklonili tumor, strpali su ga u kesu koju su potom stavili na vagu kako bi ga izmerili.

Dobili su brojku od neverovatnih 60 kilograma, što je zaprepastilo sve prisutne.

- Ovako nešto nisam video za 20 godina svog rada. Ogroman je. Ova operacija će pacijentu promeniti život iz korena. On će sada moći da normalno da živi, da hoda, da ide u toalet... Ovo je zaista neverovatno - rekao je jedan od doktora koji je operisao ovog pacijenta.

Međutim, Voren je preminuo 2014. godine u 49. godini od srčanog udara. Prvobitno je primljen u bolnicu u Las Vegasu zbog problema sa dijabetesom, a preminuo je nakon dva srčana udara tokom svog tretmana.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA