Ruski Ljubiša Preletačević Beli: Dojahao na belom konju na protest protiv Putina i nosio provokativni transparent (FOTO)

Ne znamo da li isnspiracija ovom vitezu bio Beli, ali je sigurno da je bio u centru pažnje na protestu

  • 8

U Rusiji je juče širom Moskve proslavljen Dan Rusije, kojem je prisustvovalo više od 270.000 ljudi, dok su u isto vreme širom zemlje - od dalekog istoka, preko Moskve do Sankt Peterburga održani opozicioni protesti.

Beli proglasio pobedu: Vatromet u Mladenovcu 5 minuta po zatvaranju biračkih mesta (VIDEO) (FOTO)

Na protestu opozicije projahao je i vitez na belom konju sa transparentom "Ja sam ovde vlast", što je mnoge podsetilo na kandidata na predsedničkim izborima u Srbiji Luku Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli.

Ne znamo da li insspiracija ovom vitezu bio Beli, ali je sigurno da je bio u centru pažnje na protestu.

Ruska policija pritvorila je najmanje 118 učesnika demonstracija u centru Moskve, gde se hiljade ljudi okupilo kako bi protestvovalo protiv korupcije zvaničnika, navodi Rojters pozivajući se na svoje reportere koji su prisustvovali privođenjima.

- Mi smo protiv korupcije koja košta naše mlade ljude budućnosti - izjavila je 33-godišnja Marija Badirova, jedna od okupljneih u ruskoj prestonici, preneo je AP.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Darko85

    13. jun 2017 | 18:41

    Zao mi konja u PM!!!

  • Dragan

    13. jun 2017 | 17:27

    Sorošev plaćenik. Odakle njemu sve ovo a nije mu dobar Putin. More testise u vodeničicu za meso i okrenuti pola kruga sve bi on ispričao od kad se rodio a ne tu da ljude zove da izgube sve i slobodu i veru i dušu sve.

  • Тутор

    13. jun 2017 | 20:29

    И требало би ухапсити плагијатора.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA