≫ 

Karta za ovaj voz košta 10.000 dolara! Evo kakvo ludilo dobijate za toliki novac (FOTO) (VIDEO)

Zato što se u ovom vozu uživa a ne žuri, najveća brzina koju može da dostigne je 110 km/h...

  • 6

Supermoderni japanski voz "Suite Shiki-shima" nedavno je imao svoju prvu vožnju i to od Tokija do ostrva Hokaido, a luksuz u kojem su pritom uživali putnici potpuno je nestvaran.

Pravi se voz koji će ići 6.437 kilometara na sat: Tamo gde je trebalo 5 sati za putovanje, njime se stiže za 8 minuta (FOTO)

Ovaj skoro sasvim nečujni voz ima 17 gostinjskih soba za 34 putnika koji u jednoj vožnji njime mogu da se voze. Elegantan emterijer sa mekanim prostranim krevetima i mermernim kupatilima samo su neke od pogodnosti koje su na raspolaganju putnicima.

Printskin: Facebook/ Vocativ Printskin: Facebook/ Vocativ

Ceo enterijer je baziran na detaljima iz tradicionalne japanske arhitekture sa modernim asimetričnim kružnim prozorima i ukrasima na temu drveća i prirode.

Putnicima je na raspolaganju precizna i brza usluga, konobari, sobarice ali i pijanistkinja koja predivnom enterijeru svojom muzikom koju uživo izvodi daje još jednu specifičnu notu.

Printskin: Facebook/ Vocativ Printskin: Facebook/ Vocativ

Voz je dizajnirao Ken Okujama, prvi neitalijanski dizajner Ferarija.

Voz može da ide na dva načine, ili us pomoć benzina ili pak putem električnih voznih šina. Zato što se u ovom vozu uživa a ne žuri, najveća brzina koju može da dostigne je 110 km/h.

Iako karta za ovaj voz košta oko 10.000 dolara, nećete moći tako skoro da rezervišete jednu za sebe, jer su sva mesta unapred rezervisana sve do marta 2018. godine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Đurađ Đurin

    29. jun 2017 | 16:06

    To je Tito imo pre 50godina

  • Lili

    29. jun 2017 | 12:41

    Ja nemam ni za more kod nas... a ne za voz od 10 000 dolara!

  • mara

    29. jun 2017 | 15:50

    ovaj je pravi za nas. e kad bi vucic i milo nabavili jedan ovakav, kako bi se ovi moji crnogorci siti nauzivali...i sto je najbolje vracali bi se kuci ne bi isli samo u jednom smjeru. svi na dobitku!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA