Ruskinja se bori za novi svetski rekord: Ekatarina ima noge do grla i najduže stopalo u Rusiji (VIDEO)

Ekatarina pokušava da obori Ginisov rekord kao žena sa najdužim nogama na svetu

  • 3

Ekatarina Lisina, bivša profesionalna košarkašica iz grada Penze, nada se da će oboriti Ginisov rekord kao žena sa najdužim nogama na svetu. Trenutna vlasnica rekorda je još jedna bivša ruska košarkaška reprezentativka. Svetlaninin rekord iznosi 132 centimetra, a verifikovan je u Toremolinosu, u Španiji u julu 2008. godine.

Svetlana je rodila najveću bebu na svetu, a taj dečak je sada napunio 8 godina. Pronađite ga na slici (FOTO) (VIDEO)

Dvadesetdevetogodišnja Ekatarina zvanično ima i najduže stopalo u Rusiji od 30,5 centimetara i odgovara joj broj obuće 47.

Ekatarina pokušava da obori Ginisov rekord kao žena sa najdužim nogama na svetu. Njene noge su duge 133 centimetra što je za centimetar više od trenutnog svetskog rekorda, prenosi Sputnjik.

Bivša košarkašica je manekenka i mama. Njeno dete ima šest godina. - Imala sam mnogo neugodnosti u pubertetu. Mislila sam da momci ne žele da komuniciraju sa mnom zato što sam previsoka. Bila sam uznemirena i želela sam da se smanjim - rekla je Ekatarina za rusko izdanje „Metroa“.

 

Ubrzo je shvatila da je visina prednost u sportu. 

- Košarka je promenila sve. Kad sam napunila 15 godina potpisala sam prvi profesionalni ugovor. Počela sam da komuniciram sa visokim devojkama i momcima. Konačno, kad sam napunila 19, shvatila sam da je moja visina vrlina, a ne mana i da me ljudi vole i da imam mnogo obožavalaca - kaže košarkašica.

Njene fotografije možete da pogledate OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA