Lepa Melanija ponovo očarala svet: Putin nije mogao da skine osmeh pored nje, a ni pogled s nje, iako je imala "tajni zadatak" (FOTO) (VIDEO)

U Hamburgu niko nije mogao da skine pogled sa prve dame SAD

  • 6

Za vikend je završen je samit G20 u Hamburgu, a iako su sve oči bile uprte u svetske moćnike, i njihove dame dobile su svojih pet minuta slave. Među njima je prednjačila supruga američkog predsednika Melanija Tramp, koja je svojim odabirom toaleta zasenila ostale dame.

Srdačno upoznavanje Putina i lepe Melanije: Nisu mogli da sakriju osmehe! (FOTO)

Ona se prvo istakla kada je liderima i njihovim drugim polovinama proređen koncert u Elbfilharmoniji. Melanija je za tu priliku izabrala belu haljinu američkog dizajnera Majkla Korsa, koja košta 3.940 dolara.

Ipak, modnu kritiku osvojila je sa svojim odabirom kombinacije za povratak kući u SAD. Ona je imala na sebi haljinu nemačke dizajnerke Džil Sander do 2.985 dolara, kaput Botege Venete koji košta 7.100 dolara i sive Manolo Blanik cipele koje su 1.275 dolara.

Melanija je tokom samita čak morala da interveniše tokom sastanka njenog supruga sa Vladimirom Putinom. Naime, kako prenose mediji, između američkog i ruskog predsednika razvila se "pozitivna hemija" i nijedan od njih nije želeo da prekine razgovor.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Dvojica lidera su se, rekao bih, razumela vrlo brzo. Jasno je da između njih postoji pozitivna hemija - rekao je on i dodao da je u nekom trenutku u prostoriju provirila čak i prva dama Amerike Melanija Tramp kako bi probala da ih ubedi da završe razgovor, ali da nije uspela u tome - rekao je američki državni sekretar Reks Tilerson nakon sastanka Donalda Trampa i Vladimira Putina o Melanijom "tajnom zadatku".

Pres sekretar ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov izjavio je da "misli da je bilo određene simpatije" tokom razgovora Putina sa prvom damom SAD Melanijom Tramp dok su sedeli jedno pored drugog na banketu priređenom za lidere Grupe 20 najrazvijenijih privreda i njihove supružnike na samitu G20 u nemačkom gradu Hamburgu, prenosi TAS S.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Peskov je u intervjuu za televizijski kanal "Rosija-1" kazao da je Putin bio u prilici da razgovara lično ne samo s američkim predsednikom Donaldom Trampom, već i sa njegovom suprugom Melanijom.

- Predsednik je ostao zadovoljan. Razgovarali su čak i o agendi G20. Mislim da je bilo određene simpatije - rekao je Peskov.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je dodao da su teme za diskusiju tokom radnih sesija uključivale probleme poput rodne neravnopravnosti, kao i ulogu žena u privredi.

Za vreme večere, organizovane nakon koncerta Melanija Tramp sedela je pored ruskog predsednika s kojim je razgovarala i nekoliko puta se srdačno nasmejala. Prevodilac je pritom bio nepotreban, pišu mediji.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dušanka

    10. jul 2017 | 14:50

    Ne znam zasto je nazivate "našom "i "lepom " i tako dalje !?Ona niti je naša ,niti je briga za Srbe ! Ona gleda sebe i nije je briga ,ni za glad i bedu i za umiranje bez zdravstva na ulicama !Bolje pišite o našem jadu i bedi i zemlji koja nestaje !

  • fcb

    10. jul 2017 | 13:25

    top

  • ssssremac

    11. jul 2017 | 13:00

    Onaje ipak Srpkinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA