Najšerovanija fotka godine - ovako izgleda original! (FOTO)

Ova fotografija, zapravo, prazna stolica, bila je povod za neverovatano fotošopiranje

  • 2

Iako je samit grupe najrazvijenijih zemalja na svetu - G20 u Hamburgu, završen tokom vikenda, i dalje ne prestaju da se po društvenim mrežama dele fotošopirane fotografije svetskih lidera. Jedna je posebno bila zanimljiva korisnicima.

Zamolili su ljude da im uklone u fotošopu lika na vereničkoj fotki: Istog momenta su zažalili (FOTO)

Naime, reč je o fotografiji na kojoj se nalaze američki predsednik Donald Tramp, turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, ministar diplomatije Turske Melvut Čavušoglu i nemačka kancelarka Angela Merkel.

Između njih nalazi se prazna stolica, koja je namenjena britanskoj premijerki Terezi Mej, koja se u tom momentu nije nalazila na svom mestu. Tramp, Erdogan i Čavušoglu razgovarali su preko stolice, dok ih je Merkelova znatiželjno gledala.

Ova fotografija, zapravo, prazna stolica, bila je povod za neverovatano fotošopiranje.

Najviše se delila fotografija u kojoj su u stolicu smestili ruskog predsednika Vladimira Putina, i naravno rečenica kako izolacija i sankcije Rusiji dobijaju novi obrt. Naročito kada se uzme u obzir navodno Trampovo šurovanje sa Rusima, kao i dobri odnosi Putina i Erdogana, koji su sad, kako se čini, sami protiv celog sveta - Tramp zbog svog nekonvencionalnog vođenja politike SAD, Erdogan zbog konstantnih razmena teških rečenica sa čelnicima EU, a Putin zbog pripadajanja poluostrva Krim Rusiji.

Drugi su u stolicu smestili glavnog ruskog opozicionara i političkog neprijatelja ruskog predsednika Alekseja Navalnija, koji upire prstom i kao da govori Putinu da je prošlost.

I kod nas su se u stolicu stavaljale ličnosti sa domaće političke scene, a sigurni smo da i vi sami već imate ideju koga biste smestili u istu.

Ovako izgleda fotografija u originalu:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pogledajte još mema sa samita G20:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milence

    11. jul 2017 | 18:06

    Malo su hteli da se našale,pa su hteli da svesmeste u kontekstu "tajne večere".Znači zavera,ko je šta rekao,ko se sakim dogovorio,ko je koga prevario,a Tramp je svuda na istoj stolici.Sve ih gleda i nikome ne veruje.Samo da se vidi još ko će koga da izda i ne ispuni dogovor.

  • Milorad

    12. jul 2017 | 05:51

    Krim je republika i imao je pravo da se spoji sa Rusijom,Kosovo je srpska pokrajina sa povlasticama albanskim Srbima i nema pravo na otcjepljenje na nikakav nacin,samim tim sve ovo sa Rusijom nema opravdanje osim diktature i pokusaja vladanja Rusijom.ukrajina je prodana dusa i fasizam u usponu,sramota i za evropu ciji standardi nemaju standarde nego korist koju pokusavaju izvuci silom.ista stvar sa bliskim istokom,kontrola i korist od prirodnih resursa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA