Nekoliko minuta posle ISTORIJSKOG izvlačenja lutrije, mladić je na Fejsbuku objavio: O maj Gad! (FOTO)

Šejn Misler (20) sa Floride izabrao je da mu iz "jednog dela" bude isplaćena suma od 281,2 miliona dolara

  • 10

Šejn Misler (20) sa Floride prijavio je dobitak na lutriji "Mega millions" koji iznosi 450 miliona dolara. Brojevi su izvučeni 5. januara. A mladić je odlučio da mu iz "jednog dela" bude isplaćena suma od 281,2 miliona dolara, piše dailymail.co.uk.

Ko je dobio 11. najveći džekpot u istoriji? Izvučeni brojevi za 450 miliona dolara, ovo je najsrećnija kombinacija

Pre nedelju dana, u 23.33, u petak uveče, nekoliko minuta posle izvlačenja, Šejn je prokometarisao na Fejsbuku: "O. Moj. Bože. To je četvrti najveći džekpot u 21. godinu dugoj istoriji lutrije "Mega millions" i drugi najveći džekpot koji je osvojio pojedinačni tiket.

Ovaj mladić postao je dobitnik jedan dan pre rekorda u lutriji "Powerball" u iznosu od 559 miliona dinara. Tiket je prodat u Nju Hempširu, a pobednik se još nije javio. Misler je tiket kupio na Floridi za novac koji je osvojio na greb-greb lutriji. Kupio je pet tiketa i jedan je bio dobitni.

- Imam samo 20 godina, a novac ću iskoristiti da ostvarim neke svoje snove, pomoći ću porodici i učiniti neka dobra dela za čovečanstvo - rekao je maldić u izjavi. - Iako sam mlad, išao sam ove nedelje na kurs iz finansijskog menadžmenta. Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, da se usput dobro zabavljam i cementiram put za finansijski uspeh tako da mogu da ostavim zaveštanje u budućnosti.

Šejn je pohađao državni koledž u Masačusetsu godinu dana, pa se iz Mejna preselio kod oca na Floridu. Posle dobitka - dao je otkaz.

- Ako sam nešto naučio u svom kratkom životu to je da oni koji ostanu pozitivni i verni sebi, budu nagrađeni. Radujem se budućnosti - kaže Šejn, inače veliki fan Nju Ingland Pejtriotsa i Boston Seltiksa, a posebno kvoterbeka Toma Brejdija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA