SAMI U KUĆI: Majka zaboravila na decu zbog seksa sa komšijom (VIDEO)

Decu uzrasta tri, četiri godine i deset meseci Kristal Ruso ostavila je četiri sata same u kući. Ona je otišla na seks kod komšije. Nakon nekog vremena, deca su izašla na ulicu, a komšinica koja ih je videla pozvala je policiju

  • 6

Kristal Ruso (24), sa Floride, ostavila je svoje troje dece, uzrasta četiri, tri godine i deset meseci, same dok je ona bila kod komšije na "partiji seksa"! Naime, majka je decu ostavila četiri sata same.

Da stvar bude gora, deca su za to vreme uspela sama da izađu na ulicu. Najstarije je nosilo najmlađe, kojem je pelena bila puna mokraće.

Sve to videla je komšinica, koja ih je povukla s ulice i pitala ih gde im je mama. Deca nisu znala šta da joj odgovore, rekla su da su već četiri sata sama. Komšinica je pozvala policiju.

- Njihov izlazak je mogao da bude fatalan po njih, sreća pa sam ih videla - rekla je komšinica Džoan Miler.

Policija je uhapsila Rusoovu u subotu pod optužbom da je nepodobna majka. Rusoova je priznala da je kriva i rekla da nije u trenutku razmišljala.

Pogledajte video:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • jaa

    9. avgust 2012 | 02:39

    ok, strašno je to što je žena napravila, ostavila decu bez kontrole, samu, stvarno neodgovorno. Ali jedna stvar mi nije jasna, najstarije dete ima 4 godine, zar deca u toj dobi imaju pojam o vremenu? Koliko znam, ne mogu da procene ni koliko je to pola sata, a koliko sat...kako je dete od 4 godine moglo znati da im majke nema 4 sata?

  • mika

    9. avgust 2012 | 09:54

    dete od 4 god gleda na sat??

  • plahoviti

    9. avgust 2012 | 15:15

    Meni je cela prica neverovatna. Dete zna da gleda na sat, a majka 4 h vodi ljubav?! Kud ces vece srece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA