PRESREĆNE: Sijamske bliznakinje dobijaju svoj rijaliti - nakon položene vožnje! (VIDEO)

Bliznaknje Ebi i Britani Hasel spojene su telom koje sadrži duple organe. Lekari su nakon rođenja devojčica rekli kako one neće preživeti, međutim devojčice su završile fakultet, naučile da voze i uskoro dobijaju svoj rijaliti program

  • 0

Ebi i Britani Hensel (22) iz Minesote su sijamske bliznakinje koje imaju dve zasebne glave ali jedno telo. Nakon rođenja, lekari su roditeljima rekli kako devojčice neće preživeti ni dan, međutim devojčice ne samo da su preživele, završile su fakultet, naučile da voze i vode zaista miran i srećan život.

Devojčice će uskoro postati i internacionalne zvezde. Naime, 28. avgusta devojčice će dobiti svoj rijaliti na američkoj "TLC" televiziji.

Rijaliti prati njihov život od trenutka kada završavaju fakultet. Takođe, prati njihov prvi posao kao i put po Evropi.

Veruju da će ovim rijalitijem dokazati svetu da su one samo malo drugačije osobe od drugih  koje isto tako planiraju da se udaju jednog dana i da imaju  decu.

- Svet ne mora da bude upućen u našu intimu, sa kim se viđamo i šta radimo - rekla je Britani. Da, bićemo mi mame jednog dana ali ne želimo da pričamo još uvek o tome - dodala je Ebi.

Devojčice imaju jedan torzo ali unutar njega dosta duplih organa, imaju dva srca, dva stomaka, tri bubrega i četiri plućna krila. Zajednički im je nervni sistem.

Ebi i Britani po rođenju su imale i treću ruku koja im je sa 12 godina hirurški odstranjena. Iako Britani kontroliše levu stranu tela a Ebi desnu, njihovi pokreti su dosta koordinisani. S vremenom su naučile kako da usklade hod, da potrče, usklade pokrete ruku...

One sada sviraju klavir, plivaju, voze bicikl... Sa 16 godina naučile su da voze.

- Ebi pritiska papučice i upravlja volanom, ja kontrolišem migavce. Ebi vozi dosta brže od mene - istakla je  Britani.

Pogledajte video o bliznakinjama :

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA