DETE RODILO DETE: Devojčica se porodila u desetoj godini! (VIDEO)

Devojčica iz Kolumbije rodila je bebu od 2,3 kilograma, ali ovo nije prvi ovakav slučaj zabeležen u Kolumbiji, niti je ona najmlađa majka ikada zabeležena

  • 0

Desetogodišnja devojčica iz Kolumbije porodila se u lokalnoj bolnici i na svet donela  bebu od 2, 3 kilograma.

Ovo je prvi put da je devojčica bila kod lekara za svojih deset godina, rekli su iz bolnice.

Maloletna majka pripada lokalnom plemenu Vavi i nije poznato gde su joj roditelji kao ni ko je otac deteta.

Na slici priloženoj ispod možete videti najmlađu majku u istoriji, koja je ujedno i najčuveniji primer devojčica koje su daleko pre vremena postale roditelji. Lina Vanesa Medina je Peruanka koja je 1939. godine u svojoj šestoj godini rodila sina teškog 2,64 kilograma i dugog 47,5 santimetara, carskim rezom.

Otac nije poznat, iako se sumnjalo u to da je njen otac ujedno i otac njenog deteta. On je, međutim, oslobođen zbog nedostatka dokaza. Jedan od osumnjičenih je bio i njen stariji mentalno zaostali brat, ali i drugi rođaci, koji su - bila je pretpostavka - silovali dete tokom brojnih svetkovina peruanskih plemena koje se redovno pretvaraju u orgije.

Ovo, na nesreću, nije usamljeni sluča, ima ih dosta. U poslednjih nekoliko godina ima primera da su devojčice rađale decu. Samo prošle godine, Meksikanka se porodila u desetoj, a  druga devojčica u 11. godini.

Pretpostavlja se da je glavni razlog što mlade devojčice postaju ovako rano majke to što je abortus ilegalan u Kolumbiji - pored očite činjenice da postoji veliki broj pedofila. Abortusi se strogo kažnjavaju i  primenjuju se samo u slučaju kada je život majke ili deteta ozbiljno ugrožen.

Pogledajte izveštaj o ovom slučaju:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA