DA NIJE KOMŠIJINO? Rođene bliznakinje različite boje kože (FOTO)

Doktori kažu da je verovatnoća za ovako nešto jedan na prema milion, dok se ponosna majka Pamela Frazer (30) šali i kaže da ih bar nikada neće pomešati. Kendis En ima tamnu kožu i kosu i braon oči, dok Ališa Lili svetlu put, plavu kosu i svetle oči

  • 0

Trudnica iz Velike Britanije u jednom porodilištu zapanjila je doktore kada je rodila bliznakinje - jednu belu, a drugu crnu.

Ponosna majka Pamela Frazer (30) našalila se kako ih bar nikada neće pomešati. Kendis En ima tamnu kožu i kosu, i braon oči, dok Ališa Lili svetlu put, plavu kosu i svetle oči.

Majka se već suočava sa čudnim pitanjima prolaznika kada šeta bebe, ali kaže kako ih to samo čini još posebnijim.

Ovo je veoma česta pojava među rođacima, ali je u slučaju blizanaca ovo jako, jako retko. Šansa za ovako nešto je jedan prema milion, potvrdili su  doktori.

- Blizanci mogu imati različitu boju kože kada su dvojajčani, tada različiti geni determinišu boju kože. U slučaju jednojajčanih, veoma je neobična pojava - rekao je lekar.

Osvald i Pamela nisu jedini par koji ima decu različite boje kože. Pre četiri godine magazin "San" je objavio slike još jednog para  koji je takođe imao jednu svetlu i jednu tamnu bebu.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA