TATU PREDSEDNIK: Istetovirao facu i kandidovao se za predsednika Češke (FOTO) (VIDEO)

Da ne treba suditi o "knjizi na osnovu korica" svedoči činjenica da je Franc profesor na jednom od najprestižnijih univerziteta u Pragu, takođe je talentovani slikar i dirigent u operi. Kako je najavio, svoju političku kampanju će voditi putem Fejsbuka

  • 1

Vladimir Franc (53) bi sigurno u svakoj zemlji bio najneobičniji kandidat za predsednika ikada. Ekscentrični kandidat prekriven je tetovažama po licu i celom telu i kako je najavio - planira da se kandiduje za predsednika Češke 2013. godine.

Njegovi lice i telo prekriveni su tetovažama što ga čini apsolutno crnim, ali bukvalno. Da ne treba suditi o "knjizi na osnovu korica", svedoči činjenica da je Franc profesor na jednom od najprestižnijih univerziteta u Pragu, takođe je talentovani slikar i dirigent u operi. Uporedo je završavao Muzičku akademiju i Pravni fakultet, ali je na kraju izabrao da se umesto advokaturom bavi umetnošću.

Verovali ili ne, njegova politička uverenja nisu uopšte ekstremna, iako on ekstremno izgleda. Njegova shvatanja su veoma moderna, a analitičari smatraju da će, ukoliko se kandiduje, imati najveću podršku od mladih glasača.

Franc je već počeo sa prikupljanjem potpisa i nada se da će prikupiti 50.000 do 2013. Takođe, ovaj profesor je objavio da će svoju kampanju voditi preko svoje Fejsbuk stranice.

Govoreći o  tetovažama, Vladimir Franc ističe kako one nemaju veze ni sa kakvim bizarnim ritualima ili crnom magijom.

- Tetovažama se vekovima izražavao smisao za estetiku, tetoviranje lica je stvar ličnog izbora, to su radile vođe plemena u istoriji - rekao je Franc.

Pogledajte video o Francu:

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA