NOVI TREND: Japanci od svojih čela prave krofne (VIDEO)

"Krofnoglavi", kako ih mediji nazivaju, ubrizgavaju fiziološki rastvor u čelo dok ne nabubri i poprimi oblik krofne ili uštipka. Srećom, ‘krofne’ su samo privremene, jer telo u potpunosti upije fiziološki rastvor za period od 16 do 24 sata

  • 0

Novi trend u Japanu, stvaranje izbočina na čelu u obliku američkih krofni, sigurno je jedan od najbizarnijih trendova ikada. Naime, nova epizoda dokumentarne serije "Taboo" u produkciji Nešinal Džiografika bavi se bizarnim modifikacijama tela, od kojih je upravo ovaj jedan od najčudnijih.

‘Krofnoglavi’ kako ih mediji nazivaju ubrizgavaju fiziološki rastvor u čelo dok ne nabubri i poprimi oblik krofne ili uštipka.

Na snimku, nakon što im radnik u salonu zabije veliku iglu u čelo, dobrovoljci mirno sede dok im se koža ispod čela puni sa oko 400 mililitara fiziološkog zatvora. Kada je infuzija pri kraju, radnik im izvadi iglu i utisne palcem i napravi udubljenje u sredini ‘krofne’.

Srećom, ‘krofne’ su samo privremene, jer telo u potpunosti upije fiziološki rastvor za period od 16 do 24 sata.

Pogledajte video:

(I. D. /Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA