"RODILA SAM MONSTRUMA": Dobila bebu sa kozjim nogama - po četvrti put (FOTO)

Beba-monstrum, kako su je nazvali lekari u Nigeriji, rođena je bez vrata i sa kozjim nogama. Majci je ovo četvrti put da rađa dete sa ovakvim deformitetom, a ima još sličnih slučajeva u Nigeriji

  • 21

Žena iz Nigerije rodila je bebu sa kozjim nogama, i to po četvrti put! Prema rečima svedoka, beba-monstrum, kako su je nazvali lekari, rođena je i bez vrata.

Majka kojoj se ova, kako je rekla, tragedija događa po četvrti put, očajna je:

- Ovo je četvrti put da rađam monstruma - rekla je uplakana Nigerijka.

Ovo je samo jedan od bizarnih slučajeva koji se događaju u Nigeriji. Naime, 2009. godine dogodila se situacija gde je koza okozila mladunče sa ljudskom glavom i ramenima čoveka.

Kreatura, koja je ubrzo nakon rođenja uginula, bila je toliko strašna da su je se čak i psi plašili - potvrdili su meštani.

Guverner Džejson Mahaja istakao je da je rođeno mladunče bilo posledica zoofilije.

- Ovde je odgovoran čovek koji je imao odnos sa kozom, drugačijeg objašnjenja nema - rekao je guverner.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • omfg...

    29. septembar 2012 | 16:49

    Pod jedan, sperma i jajna celija u gotovo svim vrstama zivotinaj imaju proteinske membrane koje prepoznaju istovrsne gametes, ljudske jajne celije ce prepoznati samo ljudsku spermu, kozija polna jajna celija samo koziju spermu, itd. Pod dva, da bi ljudsko bice ( ili bilo koja zivotinja) moglo da prezivi tj da se rodi , zache i prezivi, mora imati korektan broj hromozoma. Normalne odrasle celije imaju 46 hromozoma ( 23 od majke, 23 od oca). Koze imaju 60( 30 po muzjaka i zenke). Pretpostavljajuci da se nekako desi oplodnja ljudskog jajeta sa kozijom spermom , jedino vestackim putem, kako bi se zaobislo prepoznavanje membrana ,rezultujuci zigot ( oplodjena jajna celija koja je pocela da se deli) bi imala 23ljudskih+30 kozijih 53 hromozoma, ovaj genom bi bio NEKOMPAKTIBILAN SA ZIVOTOM I EMBRION BI SE SPONTANO PODBACIO. Te su ovakve trudnoce nemoguce, te je ovo samo viralna laz, novinarski iskrvljena istina, da prikupi paznju, koja se standardno siri po netu.

  • Jelisaveta64

    29. septembar 2012 | 14:46

    ovde je reč o GMO- ishrani i laboratorijskim eksperimentima! Guverner je takođe deo lanca propagande američke metodologije iništenja sveta. Protivprirodno je i nemoguće osim u laboratorijskim uslovima oploditi jajašce koze..

  • ivan

    29. septembar 2012 | 10:47

    Uzas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA