STRAŠNA PRIČA: Izbacili bebu iz inkubatora i ubili je jer roditelji nisu imali da plate 4$!

"Preklinjali smo ih da nam ostave dete u inkubatoru i obećavali da ćemo im novac doneti za par dana, ali nisu nas poslušali", rekao je očajni otac. Ministar zdravlja Prakaš Sing Badal rekao je kako je smrt deteta bila "neminovna", i postarao se da paru bude dodeljena suma od 1900 dolara kao nadoknada za gubitak

  • 9

Prevremeno rođenu bebu iz Indije lekari su  izvadili iz inkubatora, jer roditelji Sunita i Sanji Kumar nisu imali novca da plate dodatni boravak deteta u istom. Neposredno nakon napuštanja inkubatora, novorođenče je preminulo a sve to zbog samo četiri dolara po danu!

Prva dva dana u inkubatoru obezbedila je bolnica, ali sve preko toga morali su roditelji da plate. Kumar nezaposleni je moler i nije imao odakle da da novac.

Sestre, nakon što je istekao rok, hladnokrvno su izvadile devojčicu iz inkubatora i ostavile je da umre.

- Preklinjali smo ih da nam ostave dete u inkubatoru i obećavali da ćemo im novac doneti za par dana, ali nisu nas poslušali - rekao je očajni otac.

Ministar zdravlja Prakaš Sing Badal rekao je kako je smrt deteta bila "neminovna", ali da će ipak detaljno istražiti čitav incident.

Takođe, postarao se da paru bude dodeljena suma od 1900 dolara kao nadoknada za njihov gubitak.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Njegos

    2. oktobar 2012 | 21:45

    Da su mome detetu nesto tako uradili, sve bi ih postroio i pobio bagru bezosecajnu, pitam se samo da li ih grize savest imalo :(

  • najprovokator

    2. oktobar 2012 | 18:13

    to će i ovde biti uskoro..treba nekom da ode glava pa će drugi put K. izvaditi dete iz inkubatora

  • njava05

    3. oktobar 2012 | 12:37

    čuj nadoknada???????pa da li išta može da nadoknadi gubitak deteta??????novac ponajmanje!!!!!!!i piše sestre....sestra ništa ne sme da uradi bez naloga lekara!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA