DUŽNA KO GRČKA: Stigao joj račun za telefon u iznosu od 11,7 triliona evra!

Jedna Francuskinja dobila je račun koji ne bi mogla da plati ni finansijski dobrostojeća država. "Na računu je bilo toliko nula da nisam ni znala koliko je to para", rekla je Solen San Žoze. Na njenu sreću, u pitanju je greška, a pravi iznos je bio 117,21 evra

  • 0

Jedna Francuskinja ovih dana dobila je telefonski račun koji ne bi mogla da plati ni finansijski dobrostojeća država.

Operater "Buiges" na jugozapadu Francuske jednoj bivšoj korisnici poslao je račun u kom je, očigledno, došlo do velike zabune.

Kako prenose francuski mediji, posle otkazivanja usluga operatera, žena je dobila pismo za zahtevom da plati račun u iznosu od 11.721.000.000.000.000 evra, to jest 11,7 triliona evra.

"Na računu je bilo toliko nula da nisam ni znala koliko je to para", rekla je Solen San Žoze dnevniku "Sid-Uest" u Bordou.

Više poziva servisnom centru bilo je neuspešno, jer joj je rečeno da se računi izdaju automatski i da mora platiti navedeni iznos. Portparol operatera, međutim, AFP-u je priznao grešku i rekao da je pravi iznos koji žena treba da plati 117,21 evra.

Zbog greške do koje je došlo operater je, nakon interesovanja štampe, odlučio da bivšoj mušteriji oprosti i tu, za mnogo nula, manju svotu.

(I. D. /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA