HOROR: Upoznali se na Fejsbuku - 13 puta je udario čekićem pa je iskasapio nožem!

U samo nekoliko sati: upoznavanje, sastanak i seks. Nakon što je Džeri kasnije odbio da je odveze do njenog dečka, Linda je na njega nasrnula čekićem. Tada se Džeriju pomutio razum...

  • 0

Ubici sa Fejsbuka Džeriju (20) juče je započeto suđenje zbog ubistva iz aprila 2011. godine kada je ubio devojku pod imenom Linda (16). Naime, Linda i Džeri su se upoznali na "Fejsu",  a nakon što ga je Linda prihvatila za  prijatelja, sve je počelo veoma brzo da se dešava. U 14.30 su počeli da četuju, u 18.30 su odlučili da se nađu, u 21.15 je pao prvi seks, a u 21.39 devojka je bila mrtva, piše nemački "Bild".

 

Svoje svedočenje u sudnici Džeri je započeo rečima da mu je žao i slabašnim glasom opisao kako je došlo do seksa između njih dvoje. Nakon toga, među njima je izbila žestoka svađa jer se Linda razbesnela što se on premišljao da li da je odveze do njenog momka.

 

U naletu besa ova tinejdžerka je uzela gvozdeni čekić, a zatim i kuhinjski nož, i nasrnula na Džerija. Počeli su da se bore. "Tu sam izgubio kontrolu i pomutio mi se razum", izjavio je Džeri.

 

Po nalazu obdukcije, Džeri je Lindu 13 puta udario čekićem po glavi, a onda devet puta izbo nožem. Devojka je na licu mesta iskrvarila na smrt, a onda je mladić njeno telo automobilom odvezao u šumu. Nakon nekoliko dana odlučio je da se sam prijavi policiji.

 

Suđenje se nastavlja, a ubici sa Fejsbuka preti kazna od 15 godina zatvora.

 

(I. D. /Nadlanu.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA