VEČNO ČEDNA: Baka devica u 107. godini, za seks "nije imala vremena" (FOTO)

Klari Medmur iz Velike Britanije seks se uvek činio kao "mnogo muke ni oko čega". "U moje vreme si mogao seks da imaš samo sa suprugom, a ja se nikada nisam udavala", kaže Medmurova

  • 7

Klara Medmur, iz Velike Britanije, sekretarica je u penziji koja ponosno ističe da je devica u 107. godini!  Kako je rekla, uvek je bila "isuviše zauzeta" za seks, a čitav čin joj se činio kao "mnogo muke ni oko čega".

Baka iz Kornvola rekla je kako je još sa 12 godina znala da će ostati sama i kako se zbog toga posvetila učenju. U njeno doba, dvadesetih godina, seks je značio brak, a nju brak nikada nije zanimao.

- Često su me pitali jesam li gej. Ne znam kako ljudi ne mogu da shvate da me seks nikada nije zanimao - rekla je Medmurova. Nisam nikada imala dečka. U moje vreme si mogao seks da imaš samo sa suprugom, a ja se nikada nisam udavala - kaže Medmurova, koja dodaje da su je uvek interesovale druge stvari.

- Imala sam divna prijateljstva sa muškarcima, ali nikada se nešto više od toga nije dešavalo. Sve izgleda tako brzo u današnje vreme. Nisam upućena u to kako mladi danas žive, ali verujem da se sve mnogo brže odvija - zaključila je Medmurova.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA