BRAZILKA: Prodala nevinost na aukciji za 780.000 dolara (FOTO) (VIDEO)

Studentkinja je odlučila da proda "svoju čast" na aukciji, a poslednjeg dana ponude su sa 150.000 skočile na 620.000 dolara, da bi onda Japanac ponudio 780.000 - niko nije mogao da da više od njega

  • 1

Kada je Brazilka Katarina Miljorini objavila da prodaje svoje devičanstvo da bi skupila novac za izgradnju domova za siromašne u svojoj zemlji, oko nje digla se velika medijska prašina.

Neki mediji su nagađali da je njen cilj daleko od plemenitog i da se samo radi o samopromociji, dok su se drugi raspisali o njenoj "divnoj humanoj strani".

Međutim, nedavno je na onlajn aukciji priča ove brazilske studentkinje napokon dobila "srećan kraj".

Naime, za njeno devičanstvo je najvišu ponudu dao muškarac iz Japana pod imenom Nacu. Poslednjeg dana aukcije, u sredu, ponude su sa 150.000 skočile na 620.000 dolara, da bi onda Japanac ponudio 780.000 - niko nije mogao da da više od njega.

Inače, mlada studentkinja dopustila je da je u njenoj misiji prati tim australijskih filmadžija koji snimaju film "Virgins Wanted".

Reditelj Džastin Sisli bi trebalo da snima njene emocije pre i posle čina razdevičenja, a u filmu će sudelovati i Aleks Stepanov, koji je svoju nevinost prodao za samo 3.000 dolara i to ženi iz Brazila.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • led sijalice

    26. oktobar 2012 | 14:41

    Ova devojka uopste nije mutava, i uopste ne radi ovo da bi pomogla svom siromasnom narodu...Sve je ovo lukavo upakovan PR, u siromasnoj i bednoj zemlji kao sto je Brazil, gde sapunice i svasta prolazi, ova devojka ce postati zvezda i obezbedice sebi prihode od svoje popularnosti. Mislite da se to isto ne bi desilo u Srbiji, da se pojavi neka srpkinja i uradi ovo isto, sa izjavom da zeli da spasi srpstvo i pomaze srpskoj sirotinji- garant bi dobila mesto u Skupstini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA