TO SE ZOVE SREĆA U NESREĆI: Lav je ugrizao za dojku, pregledom otkrila da ima rak! (FOTO)

Keti Kirvan iz Londona volonter je u rezervatu u Južnoj Africi. Jedan od lavova s kojima je radila, star devet meseci, ugrizao ju je za dojku i tako joj igrom slučajeva spasao život - nakon pregleda lekari su joj otkrili rak

  • 3

Keti Kirvan iz Londona, koja radi sa životinjama u rezervatu u Južnoj Africi, oduvek je želela da se bavi volonterskim radom. Međutim, ono što nije očekivala je to da će joj volonterski rad spasti život.

Jedan od lavova s kojima je radila, star devet meseci, ugrizao je Keti za dojku i tako joj igrom slučajeva spasao život. S obzirom na to da ugriz nije bio strašan, Keti je ubrzo nakon intervencije puštena kući.

Mesec dana nakon incidenta Keti je otkrila čvorić pokraj rane, i odlučila je da ode na još jedan pregled misleći da je čvorić posledica ugriza i zarastanja rane. Na njeno iznenađenje, otkriven joj je rak dojke, a lekari su je na hitnu operaciju poslali četiri dana nakon pregleda.

- Mislim da sam jedna od retkih ljudi na svetu koji mogu reći da ih je lav ugrizao i da im je tako i spasao život. Ipak, to je moja istina - rekla je Keti.

Iako se nakon operacije oporavljala mesecima, Keti naglašava kako joj je danas svaki dan dragocen i kako je srećna što je uopšte živa.

(I. D. /Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ronac

    27. oktobar 2012 | 07:53

    Lav je tačno znao šta radi i zbog čega ju je ugrizao, divan tekst, pokazuje koliko su životinje moćnije od nas ljudi. Neka je i lavu i devojci srećan i lep život.

  • SveTac

    27. oktobar 2012 | 14:00

    tako joj i treba kad nije dala decku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA