ZAGOREO: Vojnik "skajpovao" sa suprugom dok je imala oralni seks sa devojčicom (15)!

Šejn Rajmo (22), koji je u Avganistanu, posmatrao je suprugu Džesiku Rajmo, a kako je istakao, video-snimak mu je pomogao da se "opusti". Paru se sudi za zlostavljanje maloletne devojčice i kažnjeni su sumom od 50.000 dolara

  • 3

Vojniku iz Avganistana sudi se jer je putem Skajpa gledao suprugu kako oralno zadovoljava devojčicu od 15 godina. Šejn Rajmo (22) i Džesika Rajmo (22) pravdali su se "daljinom i nedostajanjem".

Paru se sudi zbog seksualnog zlostavljanja maloletne devojčice. Iako je Džesika istakla da je čitav čin izveden na dobrovoljnoj osnovi, sud je istakao da devojčica još nije punoletna i "da ne može još sama da rasudi šta je dobro a šta ne za nju".

Džesikin suprug je čitav "performans" posmatrao u Avganistanu i, kako je istakao, video-snimak mu je pomogao da se "opusti".

- Mi stalno pokušavamo da informišemo naše vojnike o onomo što ne bi smeli da rade - rekao je pukovnik Džejms Milton osuđujući Rajmovo ponašanje.

Paru se sudi za seksualno zlostavljanje devojčice i kažnjeni su sumom od 50.000 dolara.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gazela Bejbe Lilly

    30. oktobar 2012 | 23:41

    A ona se jadna saplela i pala medjunozjem na njena usta...Eee,da nema tako bolesnih "maloletnica koje ne znaju sta rade i da li je dobro za njih" , ne bi imao ko da ih koristi!!

  • drrrmrrr

    30. oktobar 2012 | 23:40

    Gle kak'i su!

  • karakondzula

    30. oktobar 2012 | 21:25

    Gospoda,bravo,pustite ljude...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA