SVIREPO: Dečaku ugasio cigaretu na čelu, nasmejao se i otišao! (FOTO)

Tokom popodnevne šetnje sa svojom majkom, trogodišnji dečak je iznenada počeo da vrišti iz sveg glasa, jer mu je muškarac koji je prolazio pored njih ugasio cigaretu o glavu kao da je pepeljara!

  • 2

Malika Lal (30) šetala je centrom svog grada u Maleziji sa svojim trogodišnjim sinom, potpuno nepripremljena za ono što će se desiti - muškarac koji im je dolazio u susret iznenada je ugasio cigaretu o dečakovu glavu, a zatim se nasmejao i otišao, dok je dete vrištalo od bola. Opekotina koju je tom prilikom zadobio danima nije mogla da zaraste.

Policija je objavila snimak ulične kamere na kojoj je osumnjičeni, ali pošto je video veoma loš, policija i dalje traga za njim. Sama Malika kaže da njen sin stalno priča o čoveku koji ga je povredio i plaši se da izađe napolje.

- Veoma sam uznemirena što je taj čovek još na slobodi, ali i zato što nisam bolje odreagovala i zaštitila svoje dete - kaže ona.

- Bila sam u panici, nisam znala šta se događa, jer je taj čovek stao pored nas i nije pobegao. Zgrabila sam dete u naručje, jer nisam znala šta će još uraditi. Srećom, otišao je - priča majka.

(Telegraf.rs / Izvor: Medio.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA