ŠOKANTNO: Klinac sebi odsekao penis - smetala mu stalna erekcija!

Mladi Kinez (17) je celokupnu "operaciju" odradio u svojoj sobi u jutarnjim časovima, a proces je okončao vrištanjem i plačom. Po hitnom postupku prevezen je u bolnicu gde mu je zaustavljeno krvarenje i otkinuti deo penisa ponovo prišiven

  • 10

POSLE SEČENJA NEMA KAJANJA! Tinejdžeru (17) iz Kine smetala je konstantna erekcija pa je zato odlučio da samom sebi iseče penis! Kako javljaju japanski mediji, mladić je sve to uradio u svojoj sobi u jutarnjim časovima, a na sreću čitav nemili događaj nije propraćen fotografijama.

Kada su čuli vrisak tinejdžera, roditelji su uleteli u sobu i zatekli krvavi prizor i njihovog sina kako vrišti od bola. Po hitnom postupku, tinejdžer je prevezen u bolnicu gde mu je zaustavljeno krvarenje i otkinuti deo penisa ponovo prišiven.

- Velika je greška to što sa tinejdžerom niko nije razgovarao i što mu niko nije rekao da je konstantna erekcija nešto sasvim normalno za njegove godine - rekao je lekar koji je dečaka operisao.

Dečakova majka je istakla da je on veoma povučen.

- On je veoma miran dečak, često mi je pomagao po kući, ali veoma mu je teško da se socijalizuje. Čak nemamo ni kompjuter kod kuće, tako da ne postoji ništa što bi ga okupiralo i što bi mu skrenulo misli - rekla je majka.

Tinejdžeru je rekonstruktivna operacija uspešno obavljena, i kako su istakli lekari, u narednom periodu dečak neće imati nikakvih problema tokom obavljanja fizioloških potreba i seksualnih odnosa.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • duka

    7. novembar 2012 | 18:47

    Desilo se u Kini ,a objavili Japanci da li vi kontrolisete vase tekstove ili ih samo kopirate sa drugih sajtova?

  • Матеја

    8. novembar 2012 | 15:24

    Види се да је виршла.. -.-

  • Hana Ajrić

    8. novembar 2012 | 13:13

    strašnooo :o

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA