GEJEVI PRETE: Legalizujte nam brakove ili vam preotimamo devojke (VIDEO)

Ekipa homoseksualaca iz Amerike sa humorističkog sajta "Koledž humor" na snimku poručuje heteroseksualcima da bi u svakom trenutku mogli da im preotmu devojke. Njihovi argumenti su : "bolje smo građeni, bolje kuvamo i plešemo i nudimo seks utroje"

  • 1

Iako su gej parovi proslavili pobede Merilendu, Vašingtonu i Minesoti, i dalje postoje američke države u kojima zakoni gej parovima zabranjuju venčanje, da ne govorimo o tome da postoje i one u kojima je homoseksualnost nezakoniti oblik seksualnog opredeljenja.

Ekipa sa "Koledž humora" došla je na ideju da na krajnje originalan način postavi ultimatum:

- Dopustite nam da se venčamo, ili ćemo početi da ženimo vaše devojke - poručila je grupa gej mladića čiji video-snimak ima preko dva miliona pregleda.

Homoseksualci u ovom video-snimku ističu da su "prave prilike za ženidbu" kao i da imaju bolju prođu kod devojaka nego heteroseksualci.

Njihovi argumenti? Kažu da su odlično građeni, da se bolje oblače, da bolje kuvaju i plešu, i da u pogledu seksa nude "trojku". Drugim rečima, nude sve što prosečni muškarci često ne mogu svojim devojkama da pruže.

Pogledajte video-snimak i zaključite o kakvoj je "pretnji" reč:

(I. D. / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA