OŽENIO SE TRANDŽOM: Nakon 19 godina saznao da mu je supruga muškarac!

Belgijanac (62) je sasvim slučajno saznao da je njegova supruga u mladosti bila muškarac. "Zaista nikada ništa nisam primetio, čak nam je i seks bio odličan. Nekoliko puta sam na njenom računaru pronašao slike nekog mladića, ali nisam obraćao pažnju", rekao je on

  • 4

Nakon skoro dvadeset godina braka, Belgijanac Jan (62) saznao je da je njegova supruga u stvari muškarac! Istina je izašla na videlo kada je ženin rođak iz Indonezije to slučajno rekao.

 

Govoreći o njihovom prvom susretu, Jan je istakao da je u trenutku kada je upoznao Moniku mislio da nema ništa ženstvenije od nje.

 

- Ja sam tada bio pred razvodom, moj prvi brak se završio brzo nakon što sam sreo Moniku - rekao je Jan i dodao kako sada shvata zašto joj nikada nije išlo peglanje i ostali kućni poslovi. Mislio sam da je prelepa normalna žena, čak sam je i pitao da li želi decu, međutim, rekla je da ne želi, što je meni odgovaralo jer sam već imao dva sina iz prvog braka - dodao je Jan.

 

Govoreći o svojoj supruzi, Jan je istakao kako je odlična kuvarica i kako ni u jednom trenutku nije posumnjao da je ona u stvari muškarac u telu žene.

 

- Zaista nikada ništa nisam primetio, čak nam je i seks bio odličan. Nekoliko puta sam na njenom računaru pronašao slike nekog mladića, ali nisam obraćao pažnju. Kasnije sam saznao da je to bila ona u mladosti - priča Jan.

 

Informaciju o ženinoj promeni pola preneo mu je sin koji je to načuo od Monikinog rođaka iz Indonezije.

 

- Čitav život mi se srušio u tom trenutku, 20 godina braka je propalo, kasnije mi je i ona sama priznala da je u mladosti promenila pol - dodao je Jan.

 

Iako je tražio da se Monika odmah iseli iz njihove kuće, sud to nije odobrio. Jan sada ističe da je jedino što želi to da Monika zauvek ode iz njegovog života.

 

(I. D. )

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • HAHHAHA

    29. novembar 2012 | 13:19

    E vala kad si 20 godina zivio s "njom" zivi jos 20..Ionako neces dugo pozivjeti..HHAHHAHAH ..

  • Mimi

    28. novembar 2012 | 22:22

    Koji kreten...

  • soko

    14. februar 2014 | 01:49

    E budalo jedna nisi je*** 20 god i sad si nasao hahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA