Čovek bez lica dobio zdravu ćerku sa ženom bez noge (FOTO)

Latif Katana (32) je godinama trpeo ruganje jer zbog svoje bolesti ima slojeve labave kože koji mu prekrivaju čitavo lice. Nakon što je saznao da mu je žena - koja nema nogu - trudna, njegov je najveći strah bio da će mu dete naslediti tu retku bolest. Srećom, to se nije desilo, i sa bebom je sve u redu

  • 7

ČUDA SE DEŠAVAJU! Latif Katana (32) iz indijskog Kašmira, koji je zbog teške bolesti neurofibromatoze prozvan i "Čovek bez lica", dobio je zdravu ćerku sa ženom koja nema jednu nogu.

On je godinama trpeo ruganje jer zbog svoje bolesti ima slojeve labave kože koji mu prekrivaju čitavo lice. Nakon što je saznao da mu je žena trudna, njegov najveći strah je bio da će mu dete naslediti tu retku bolest.

Međutim, on i njegova supruga Salima (25) uživaju u svakom trenutku sa svojom zdravom ćerkom Ulfat.

Latif se mnogo godina mučio oko pronalaženja žene zbog svojih problema, ali njih dvoje su spojili upravo njihovi problemi. Venčali su se 2008. godine.

Pošto mu slojevi kože ograničavaju vid, ne može u potpunosti da se brine o bebi, ali pomaže koliko može.

- Ponekad čuvam malu Ulfat u rukama dok Salima sprema i kuva - kaže on.

Zbog istog razloga zbog koga ne može da se stara o svom detetu, Latif ne može da obavlja skoro nijedan posao. Da bi izdržavao porodicu, okrenuo se prosjačenju. Svake godine putuje u Srinagar, glavni grad Kašmira, i tamo ostaje nekoliko meseci, dok ne skupi dovoljno novca za porodicu.

- Ne želim da napustim svoju ćerku tako brzo, ali nemam izbora. Na proleće ću morati da odem, jer moram da zaradim novac da bih izdržavao porodicu na bilo koji način - dodaje on.

Salima je rekla da je Latif divan muž i da je sigurna da će biti još bolji otac.

- Bez obzira kako izgleda, ja volim što sam se za njega udala. Ne žalim ni dana provedenog sa Latifom i sviđa mi se takav kakav je. Njegovo lice je Božja volja i mi tu ništa ne možemo, osim da to prihvatimo i da živimo naše živote - rekla je Salima.

(M. B. / Izvor: Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA