POBEDILA TRAGEDIJU: Izgorela kao dete, pa postala manekenka (FOTO)

Laboniji Sididi iz Bangladeša eksplodirala je boca pod naponom kada je imala samo osam godina. Nakon teškog detinjstva, konstantne depresije prouzrokovane teškim ožiljcima, Sididjeva je uspela da pobedi depresiju i postane ono što je oduvek želela - manekenka

  • 8

Labonija Sididi (21) iz Bangladeša sa osam godina preživela je tragediju u kojoj joj je izgorelo 40 odsto kože, nakon što joj je boca pod naponom eksplodirala u lice. Naime, Sididjeva je posle nesreće provela nekoliko dana u komi i doktori su verovali da se neće probuditi, međutim, uprkos teškim opekotinama, uspela je da se izvuče.

Govoreći o svom detinjstvu, ova mlada žena opisala ga je kao jako depresivan period svog života.

- Bilo mi je veoma teško u školi. U početku sam nosila maramu sve dok me jedan drug nije posavetovao da je skinem. Pokajala sam se, dosta dece me je zadirkivalo i govorilo da sam ružna, školu pamtim kao veoma težak period mog života - rekla je Sididijeva.

Pored teškog detinjstva, Sididijeva je imala veoma burnu vezu tokom koje ju je dečko stalno ponižavao i govorio kako je ružna.

- U životu su me stalno pratile teške situacije koje su dosta uticale na moje samopouzdanje, često sam mrzela samu sebe - istakla je Labonija, i dodala kako joj je životna želja oduvek bila da postane manekenka.

- Zbog sopstvene nesigurnosti i kompleksa nisam čak ni iz kuće izlazila, ali vremenom, umorila sam se od svega, želela sam da se promenim i ohrabrila  sam sebe da krenem dalje - priča Sididjeva, koja je sad uspešna manekenka.

Nakon niza terapija i savetovanja, Labonija je skupila hrabrost i otišla u agenciju gde su joj uradili set profesionalnih fotografija. Danas je ona uspešan model.

Pogledajte njenu ispovest:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA