USKA KAO SLAMKA: Žena sa najtanjim strukom u istoriji! (FOTO)

Etel nije imala prirodno tanak struk, već je godinama radila na tome da ga dovede do onoga što je njen muž video kao savršenstvo

  • 5

Devojke se stalno trude da doteraju svoju figuru do savršenstva, a tanki struk oduvek je krasio zgodne devojke i isticao njihovu figuru peščanog sata, sve dok ne preteraju.

Etel Grendžer rođena je 1905. godine u Čestertonu u SAD, a postala je poznata po svom tankom struku, koji je ušao u istoriju kao najtanji ikada. Etel nije imala prirodno tanak struk, već je godinama radila na tome da ga dovede do onoga što je njen muž video kao savršenstvo.

Do svoje 23 godine ona je nosila obične široke haljine, koje je njen muž prezirao. Da bi mu udovoljila počela je da nosi korsete i strukirane haljine. Korsete je u početku nosila smo danju, a na njegovo insistiranje počela je da ih nosi i noću dok spava.

Tokom godina sužavala je svaki model korseta, koji nije mogla da zakopča, sve više i više. U početku je bilo nezgodno i tesno, jer nije rano počela da ih nosi, pa njena rebra nisu bila dovoljno fleksibilna da se prilagode konstantnom stezanju. Ipak, sa svakim sledećim korsetom prepravljanja je bilo sve manje, dok je ona, a posebno njen muž, bio sve zadovoljniji.

Nakon dugog niza godina, Etel je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa najtanjim strukom, širine samo 33 centimetra. Njeni pirsinzi takođe su privlačili pažnju, imala je 13 minđuša u jednom uhu, kao i nekoliko u nosu. Pre nego što je počela da nosi korsete, struk joj je bio širok 55 centimetara.

Čak i u 52 godini, njen struk bio je 35 centimetara.

Etel je umrla noseći korset u Pitsburgu 1982. godine.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA