LEGO HOTEL: Odsednite u kraljevskom zamku, zavirite u piratske odaje (FOTO) (VIDEO)

"Lego" majmuni, tarantula, životinje iz džungle, pirati i kosturske lobanje, tepisi u obliku mapa, "lego" papagaja i drugi šareni plastični ljubimci koji su nam ulepšavali detinjstvo samo su delić enterijera ovog specifičnog hotela

  • 1

U okviru zabavnog i vodenog parka "Legolend" u Kaliforniji biće otvoren i istoimeni luksuzni hotel, u kom ćete napokon moći da se vratite u detinjstvo i osetite kao unutar piratskog broda ili kraljevskog zamka.

Iako nije napravljen u celosti od "lego" kockica, gostima se nudi mogućnost gostovanja u tematskim sobama po izboruHotel raspolaže sa 250 soba, a svaka soba se sastoji iz dela za decu i dela za odrasle.

Roditelji mogu da spavaju u takozvanim kraljevskim tematskim sobama, dok deca mogu boraviti u dvospratnim krevetima u susednoj sobi.

"Lego" majmuni, tarantula, životinje iz džungle, pirati i kosturske lobanje, tepisi u obliku mapa, "lego" papagaja i drugi šareni plastični ljubimci koji su nam ulepšavali detinjstvo samo su delić enterijera ovog specifičnog hotela.

Fasada hotela je urađena od plastičnih cigli koje podsećaju na prave "lego" kockice, a goste će dočekivati džinovski dvorac u lobiju hotela.

Zabava počinje 5. aprila ove godine, a novi hotel sigurno će privući pažnju odraslih i dece iz celog sveta koji će sada moći i da prenoće u "lego" carstvu u kom su dosad mogli samo u mislima i na minijaturnom nivou da se zabavljaju.

Za ukrašavanje hotelskog prostora, u kom se nalaze 3.422 konstrukcije, bilo je potrebno tri miliona kockica.

U hotelu se nalazi i bazen, fitnes centar kao i prodavnica "lego" kockica, a cene noćenja kreću se od 182 do 470 dolara.

Pogledajte video-snimak:

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • vaš novinar

    8. april 2013 | 00:44

    Lepo je to znati, ali u Legoland Windsor, UK, hotel je otvoren prošle godine pa nije bilo objavljeno u novinama. Ne znam čemu takva gradjevina zaslužuje da se uopšte piše o njoj i to još u Kaliforniji koja je nedostupna za 99% gradjana Srbije. Pišite o zabavnim parkovima po Evropi. Legoland postoji u Nemačkoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA