SRBIN DON MILISAV OSVAJA SVET: Bogataš iz Rusije i dalje traži ženu na internetu (FOTO)

Milijarder koji je svoje bogatstvo ponudio idealnoj ženi koja mora da bude nevina, zgodna i mlada postao je veoma popularan u svetskim medijima zbog neobičnog bračnog oglasa

  • 21

Srpski san! Don Milisav Huan Gonzales (39), kako se predstavlja na društvenim mrežama, ruski je milijarder koji preko interneta traži ženu svog života. On je postao veoma popularan u stranim medijima, koji su se zbog njegove neobične bračne ponude zainteresovali za njega predstavljajući ga kao Srbina!

Milijarder nudi svoje bogatstvo idelanoj ženi koja mora da bude nevina, zgodna i mlada, nudeći joj bajku od života. Rus svakodnevno puni novinske stupce u stranim medijima i oni su ga, na našu žalost, ili sreću, prozvali Srbinom. Popularni britanski list " Dejli mejl" je preneo priču o "srpskom" bogatašu i napisao da su njegove fotografije postale viralne u našem regionu. Trenutno je Don Milisav najpopularniji neženja na svetu.

Don Milisav živi u Sankt Peterburgu i preko stranice za upoznavanje na internetu je postavio oglas u kojem traži ženu za sva vremena.

- Lepotice koje su spremne da provedu život pored mene, pogledajte kako sam stvorio magiju i dekorisao kuću s ukusom. Možda baš za vas - naveo je bogataš u oglasu.

Milijarder se slikao u svakom kutku svoje vile: u kupatilu, spavaćoj sobi, plakaru, kuhinji, salonu, trpezariji... Na fotografijama je u skupocenom odelu, u kućnom ogrtaču, bundi, pidžami... svaka slika ima svoju priču i odevnu kombinaciju.

Jedno je sigurno, Don Milisav se ne libi da pokaže svoje bogatstvo i da privuče mlade devojke. Svojom harizmom je privukao svetske medije, a možda i buduću suprugu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikola

    14. oktobar 2013 | 15:51

    Ljakse svetskih razmera!!

  • Mimi

    14. oktobar 2013 | 16:09

    Na prvoj fotografiji mu samo fali jabuka ustima! Izgleda kao svinja!

  • Petar Arsenijević

    14. oktobar 2013 | 16:33

    Lepa, zgodna, nevina...da ne tražiš previše s obzirom da si ružan, debeo i ljakse?! Dakle, pare ne kupuju baš sve? I, šta će ti ona ženska bunda, pobogu, čoveče?! Pa sa njom ćeš da privučeš samo gejeve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA