FETIŠARKA: Bila sa vozom i avionom, udala se za panoramu

Linda Dušarm udala se za panorama točak sa Floride, čime je ozvaničila jednu od svojih dugogodišnjih veza sa predmetima

  • 2

Linda Dušarm sa Floride udala se za panorama točak po imenu Brus, nakon što je prošla burne veze sa glomaznim mašinama kao što su njen bivši dečko voz i avion.

- Moj plan je da ostatak života provedem sa njim (Brusom Panorama Točkom) i da zajedno ostarimo - izjavila je Linda u emisiji "Animizam", koja se bavi seksualnošću koja je izazvana neživim predmetima.

Linda tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled, i da svaki put kada mora da se odvoji od svog izabranika srca, ponese deo njega sa sobom, ali doslovno. Komad metala sa njom uvek putuje, i sa njim deli postelju.

Ipak, Brus Panorama, nije prvi čelični momak na kojeg je Linda pala. Pre njega bila je zaljubljena u avion kojim je pilotirala, a potom je bila upletena u intimnu vezu sa vozom, zbog kojeg je postala kondukter, kako bi bili nerazdvojni.

Svadbena ceremonija završena je rečima "Ovim vas proglašavam venčanim, ženom i čelikom", rekao je sveštenik sa Floride, koja uzgred zabranjuje istopolne brakove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA