SKANDAL: Gej i animal seks u video-igrici Skajrim (VIDEO +18)

Posle borbe sa ogromnim zmajevima i pravljenje svoje virtualne kuće, sada je Skajrim omogućio mod za seks dva muškarca i seks sa životinjama, kao i istopolni brak

  • 2

Skajrim, jedna od najpopularnijih i verovatno najbojih RPG video-igrica koje su smeštene u svet fantazije, do sada je uvek oduševljavao svoje fanove, a sad je uspeo i da skandalizuje celokupnu javnost, ali i brojne fanove.

Mnoge stvari smo videli po prvi put u igrama ovakvog žanra, kao što su: borbe sa ogromnim zmajevima, mogućnost jahanja i borbe u isto vreme, pravljenje svoje virtualne kuće, porodica kao i mogućnost podizanja svoje dece?!... Ali sada su pomerili sve granice, jer je izašao novi mod koji možete da skinete i koji vam omogućava ni manje ni više nego mogućnost da upražnjavate gej seks kao i seks sa životinjama! U igrici je omogućen čak i istopolni brak.

Gej seks je do sada isto bio normalan u Skajrimu i ostalim RPG ostvarenjima, ali ne na ovakvom nivou. Nekima će zbog ovoga biti drago, a nekima sa druge strane odvratno. Srećom to je samo mod i ako ne želite da gledate ili radite takve stvari ne morate, ali ko zna kako je krenulo ovo će verovatno biti omogućeno u svakoj igri.

Verovatno jedan od nosilaca celog žanra do pojave ove igre je Dragon Age:

Dragon Age Origins:

Mass Effect 3:

Ovakvih scena u igricama ima podosta, mi smo vam samo pokazali novije i veoma popularne igre u današnje vreme. Cela ta ideja nije toliko nova, oni malo tvrdokorniji i stariji igrači će se svakako setiti jedne od najboljih RPG igrica svih vremena Fallout 1 i 2, koja je izašla još prošlog veka, gde je seks bio normalan kako gej tako i hetero.

Kao što kaže i sam autor ovog video-klipa, link za mod vam nećemo ostavljati, ako vas interesuje slobodno ga potražite na Guglu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • kaja

    20. novembar 2013 | 11:23

    hahahah koji si ti ludak!!!! hahahahhaah!!!

  • goran

    20. novembar 2013 | 16:55

    skadalkozno,bolesno i odvratno neznam samo koji um radi dali je moguce da ima tolikih bolesnika da u igricu stavlju pedere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA