RESTORAN U CVEĆU: Večerajte u rajskom vrtu (FOTO)

Ukoliko možete da priuštite sebi večeru u iznosu od 250 do 300 dolara, domaćini restorana "Mas Provansa" obećavaju nezaboravno romantično veče i prijatnu atmosferu za izlazak sa porodicom i prijateljima

  • 0

Restoran "Mas Provansa" nalazi se u blizini Nice, na jugoistoku Francuske i razlikuje se od drugih po svom dekoru. Kako u njemu ima mnogo više cveća nego stolova, lako ga je zameniti sa staklenikom.

Skoro svaki kvadratni centimetar prekriven je svežim cvećem. I dok gosti prilaze svome stolu, među biljkama mogu pronaći i mesožderke, a za stolom ih čekaju grožđe i čeri paradajz koji vise sa plafona, na dohvat ruke. Osim biljaka, enterijer čine antički nameštaj i sitni predmeti koji među cvećem imaju dekorativnu funkciju.

Mladi Nemac, vlasnik ovog restorana, kaže da nije nimalo lako održavati ga. Cveće koje brzo vene menja se svakodnevno, a da bi na najjednostavniji način osvežio ceo restoran, nameštaj prekriva plastikom, a zatim sledi zalivanje.

Na njihovom sajtu gostima je obećano nezaboravno romantično veče. Posebna preporuka na meniju je rižoto sa pečurkama, slatko prase na ražnju i sočna teletina pod sačem, a od dezerta preporučuju domaći čokoladni mus i pitu od jabuka.

Večera za četiri osobe sa bocom vina, kafom i dezertom košta između 250 i 300 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA