Kinez nije znao da je sebi zakucao ekser u glavu (VIDEO)

Kada su mu doktori snimili glavu, ostali su šokirani, jer su u njegovoj lobanji otkrili ekser dug oko sedam i po centimetara, odmah pored levog oka

  • 5

Kinez Jang Ji Kui (55) osećao se loše, pa je posetio lekara. Pregledom je ustanovljeno da se u njegovoj glavi nalazi ekser i to u blizini očne duplje. Ispostavilo se da je Ji Kui sam sebi zakucao ekser u glavu ukrašavajući dom za Novu godinu, a da to nije ni primetio.

Incident se dogodio u kineskoj provinciji Jiangsu 29. decembra. Ji Kui je odmah operisan, kako bi se sprečilo oštećenje mozga i sada se oseća dobro.

Kinez je koristio specijalnu mašinu koja ispaljuje eksere veoma brzo, pa je možda to razlog zbog kojeg se ova nesreća odigrala neprimetno za njega. Ekser je, na mestu gde mu se zakucao u lobanju, ostavio samo rupicu, za koju je on mislio da je manja povreda.

Nekoliko dana nakon incidenta, Ji Kui je odlučio da poseti lekara. Kada su mu doktori snimili glavu, ostali su šokirani, jer su u njegovoj lobanji otkrili ekser dug oko sedam i po centimetara, odmah pored levog oka. Na sreću, vid mu, nije oštećen.

Pogledajte video:

(Telegrf.rs / Izvor: nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA