MANIJAK: Plaća ženama da ga gledaju dok masturbira sa švajcarskim sirom

Uvrnuti fetišista iz Filadelfije sedi nag u svojim kolima i pita žene da li žele da ga gledaju dok se on zadovoljava uz pomoć sira. Policija traga za perverznjakom

  • 7

Perverznjak na kvadrat. Američka policija traga za muškarcem iz Filadelfije starim između 40 i 50 godina koji nudi ženama novac kako bi ga gledale kako on masturbira sa švajcarskim sirom!

Lokalna policija u području Majfeira pokrenula je potragu za perverznjakom nakon što je dobila brojne pritužbe od žena koje su opisale da ih je manijak startovao na parkiralištima.

One su navele da je uvrnuti fetišista sedeo nag u svojim kolima i pitao ih da li hoće da ga gledaju dok se on zadovoljava.

Jedna od žena ispričala je za lokalne novine da joj je taj nepoznati muškarac preko sajta za upoznavanje OKCupid poslao poruku u kojoj joj je pojasnio svoju opsednutost.

On je naveo da je počeo da upoređuje devojke sa sirom zbog njihove "mlečne puti". Rekao joj je da su devojke mekane, nežne na dodir i više vole mlečne proizvode i da je on zato počeo da koristi sir kao zamenu za seks.

(Telegraf.rs / Izvor: Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA