Ono što se nalazi u uhu ove žene je jezivo (VIDEO)

Žena je ceo dan trpela bolove u uhu, a kada su doktori skinuli slušni aparat - imali su šta da vide. Nisu propustili priliku da dokumentuju bizaran prizor

  • 2

Jedna Tajvanka (48) imala je  jake bolove u uhu, zbog čega je otišla kod lekara i saznala da je njihov uzrok larva.

Tajvanka, čije ime nije objavljeno, ceo dan je trpela bolove u glavi. Lekari su joj skinuli slušni aparat i primetili da joj je uvo puno krvi. Detaljnijim pregledom otkrili su larvu voćne mušice kako gmiže u njenom ušnom kanalu. Doktori misle da se larva tu nalazila duže od jednog dana.

Žena zbog višegodišnjeg nošenja aparata nije primetila ništa čudno, sve dok nisu počeli bolovi. Larva je napravila rupu u ušnom kanalu blizu bubne opne.

Lekari su bez poteškoća uspeli da uklone larvu iz uva, dali joj antibiotike i bolovi su ubrzo prestali. Ali, pre toga su snimili kako se larva "migolji" u uhu. Nakon dve nedelje, ušni kanali žene su potpuno oporavljeni.

Doktor Čeng Ping je rekao da je Tajvanka verovatno “pokupila” larvu u svom domu, jer se voćne mušice često skupljaju oko hrane koja je ostavljena van frižidera.

- U većini slučajeva se u uhu nalaze leteći insekti i bubašvabe. Larva voćne mušice u ušnom kanalu je neuobičajena pojava - rekao je doktor Čeng.

Inače, ova Tajvanka nije prva koja je saznala da "čudovišta" žive u njenom uvu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA